Θεσσαλονίκη: Καρκίνο τελικού σταδίου είχε ο γιατρός που αυτοπυρπολήθηκε

Ήταν διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου

Συγκλονισμένη είναι η Θεσσαλονίκη από τον τραγικό χαμό του 60χρονου γιατρού και διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε στην αυλή του σπιτιού του και πέθανε μετά από λίγες ώρες.

Θεσσαλονίκη: Αυτοπυρπολήθηκε γιατρός έξω από το σπίτι του

Ο γιατρός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» με εγκαύματα πρώτο βαθμού στο 80% του σώματός του. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε το βράδυ της Δευτέρας. 

Θεσσαλονίκη: Έπασχε από καρκίνο τελικού σταδίου

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive, ο 60χρονος γιατρός από το 2019 έδινε μάχη με τον καρκίνο. Όμως το τελευταίο διάστημα η υγεία του είχε επιδεινωθεί, καθώς ο καρκίνος είχε κάνει μεταστάσεις και η κατάσταση της υγείας του ήταν μη αναστρέψιμη. 

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο γιατρός που αυτοπυρπολήθηκε

Συνεργάτες και συνάδελφοί του έκαναν λόγο για έναν εξαιρετικό επιστήμονα και άνθρωπο, ο οποίος εργαζόταν έως και την τελευταία στιγμή στο νοσοκομείο και βρισκόταν δίπλα στους ασθενείς  και τους μαθητές του.

«Μέχρι τελευταία στιγμή, την Πέμπτη έκανε μάθημα στους γιατρούς της ΜΕΘ και την Παρασκευή ήταν εκεί και έβλεπε με τους νοσηλευτές διάφορα θέματα, συστημάτων της ΜΕΘ. Μέχρι τελευταία στιγμή ήταν στη δουλειά κανονικά», τόνισε συνάδελφός του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top