Κρήτη: Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας – Κρίσιμες ώρες για το 2,5 ετών κοριτσάκι

«Δεν κατάλαβα ότι το παιδί ήταν πίσω από το αυτοκίνητο»

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 2,5 ετών κοριτσάκι από την Κρήτη, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά, όταν ο πατέρας του έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο, χωρίς να το δει, και το χτύπησε. 

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου και από εκεί αμέσως στο νοσοκομείο Χανίων, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να το σταθεροποιήσουν και το διασωλήνωσαν. Όμως η κατάσταση του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη και γι’ αυτό αποφάσισαν να το μεταφέρουν στο ΠΑΓΝΗ. 

Χανιά: Πατέρας έκανε όπισθεν και χτύπησε τη 2,5 ετών κόρη του

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Γιώργο Χαλκιαδάκη, οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για το κοριτσάκι, καθώς φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων.

Κρήτη: Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας

Ο πατέρας του παιδιού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μιλώντας στους αστυνομικούς φέρεται να τους είπε: 

«Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος το μεσημέρι της Τρίτης έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του, που ήταν παρκαρισμένο στην αυλή του σπιτιού του και έκανε όπισθεν για να βγει. Όμως πίσω από το όχημα βρισκόταν το άτυχο κοριτσάκι, το οποίο το παρέσυρε. 

Χανιά: Έγκυος η μητέρα του κοριτσιού- Το χτύπησε με την όπισθεν ο πατέρας

Μόλις κατάλαβε τις είχε συμβεί βγήκε από το αυτοκίνητο και είδε το παιδί του να κείτεται στο έδαφος. Ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και στο σπίτι έφτασε αμέσως ασθενοφόρο που παρέλαβε το παιδί. 

Όπως έγινε επίσης γνωστό, η μητέρα του παιδιού διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας το δεύτερο παιδί τους. 

Ο 48χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια. Με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος για να βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top