«O γιος μου μπήκε στην κουζίνα και πήρε ένα μαχαίρι - Κάλεσα την Αστυνομία»

Αποκλειστικά στο Star η μητέρα του 17χρονου στη Νίκαια

Νίκαια: Συνελήφθησαν 17χρονος με μαχαίρι και η μητέρα του / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Η μητέρα ενός 17χρονου συνελήφθη με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Ο γιoς της είχε συλληφθεί λίγη ώρα νωρίτερα από αστυνομικούς, μετά από συμπλοκή ανηλίκων στην Νίκαια. Πάνω του είχαν βρει ένα μαχαίρι.

Θρήνος στην κηδεία του 52χρονου - Ετοιμαζόταν για τα βαφτίσια του εγγονού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής. Ο 17χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνεπλάκη με ανηλίκους στην πλατεία της Χαλκηδόνας πιθανόν για οπαδικούς λόγους.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι έφτασαν στο σημείο τον συνέλαβαν, καθώς βρήκαν πάνω του ένα μαχαίρι 25 εκατοστών. Όμως δε σταμάτησαν σε αυτή τη σύλληψη. Εντόπισαν και τη μητέρα του την οποία συνέλαβαν για παραμέληση ανηλίκου.

Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη πριν από λίγες ώρες και περιέγραψε πώς έγιναν όλα.

Νίκαια: Συνελήφθησαν 17χρονος με μαχαίρι και η μητέρα του

Όπως είπε αποκλειστικά στο Star, ο γιος της πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και έφυγε από το σπίτι για να πάει στην πλατεία Χαλκηδόνας. Όπως υποστήριξε, τον είχαν χτυπήσει.

Ο γιος μου ήρθε μέσα στην κουζίνα τρέχοντας με νεύρα και πήρε το μαχαίρι και μου λέει "πάω εδώ στην πλατεία της Χαλκηδόνας». Μου είπε ότι τον είχαν πλακώσει στο ξύλο.

Τότε η γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία, ειδοποιώντας τους αστυνομικούς πως ο γιος της είχε φύγει από το σπίτι με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι Αρχές.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top