Σέρρες: Διευθυντής δημοτικού σχολείου ο άνδρας που παρασύρθηκε από ΙΧ

Γλίτωσε από τροχαίο με το δικό του αυτοκίνητο, αλλά τον παρέσυρε άλλο

Διευθυντής του 8ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών ήταν ο 61χρονος, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Κυριακής  σε τροχαίο που σημειώθηκε στον κάθετο άξονα της Εγνατίας, Λαγκαδά – Σερρών – Προμαχώνα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό του στο 35ο χλμ. του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού. Το ΙΧ που οδηγούσε προσέκρουσε σε τσιμεντένιο διαχωριστικό διάζωμα και ακινητοποιήθηκε. 

Σέρρες: Γλίτωσε από τροχαίο με το αμάξι του και παρασύρθηκε από άλλο ΙΧ

Στη συνέχεια ο 61χρονος κινήθηκε πεζός και τοποθέτησε τρίγωνο ασφαλείας λίγα μέτρα από το αυτοκίνητό του. Όταν όμως επέστρεφε σε αυτό, παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ που οδηγούσε ένας 24χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 61χρονος διευθυντής του 8ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών έχαιρε πολύ μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού στην εκπαιδευτική κοινότητα των Σερρών και είχε σημαντική συνδικαλιστική δράση. Πριν από λίγες μέρες στο σχολείο του είχε πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία άσκηση πυρκαγιάς - εκκένωσης την οποία είχε συντονίσει ο εκλιπών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 16:00 στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και με απόφαση του Δημάρχου Σερρών το σχολικό συγκρότημα 8ο και 25ο Δημοτικά σχολεία Σερρών δε θα λειτουργήσουν.

Η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. για το θανατηφόρο τροχαίο

Σήμερα (14 Μαΐου 2023) το μεσημέρι, στο 35ο χιλιόμετρο του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Σερρών – Προμαχώνα, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο διαχωριστικό διάζωμα και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών του οχήματος.

Στη συνέχεια ο 61χρονος κινούμενος πεζός τοποθέτησε τρίγωνο ασφαλείας στο οδόστρωμα και κατά την επιστροφή του στο όχημα παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 61χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top