Ελπίδα Νίνου: Γιατί η σύζυγος του Φιλιππίδη κάλεσε την αστυνομία

Τι ισχύει για τη διεύθυνσή του

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου έξω από το σπίτι που μένει πλέον με τον σύζυγό της, μετά την ολοκλήρωση της πολύκροτης δίκης του και την πώληση του σπιτιού τους στο Ψυχικό. 

Η κ. Νίνου, επιστρέφοντας στο σπίτι της πριν από λίγες μέρες βρήκε να την περιμένει ένας δημοσιογράφος με τηλεοπτικό συνεργείο συγκεκριμένης τηλεοπτικής εκπομπής. Ο δημοσιογράφος ήθελε να διαπιστώσει αν όντως η διεύθυνση που έχει δηλώσει ο Πέτρος Φιλιππίδης στο αστυνομικό τμήμα είναι αυτή που διαμένει, μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. 

Πέτρος Φιλιππίδης: Ζει στα όρια της φτώχειας

Η σύζυγός του, βλέποντας το τηλεοπτικό συνεργείο εξοργίστηκε και κάλεσε την αστυνομία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ελάτε σπίτι μου, υπάρχουν κάμερες, δεν μπορώ να μπω μέσα». 

H Ελπίδα Νίνου επέστρεψε στο σπίτι της και βρήκε ένα τηλεοπτικό συνεργείο. Κάλεσε την αστυνομία για να μπορέσει να μπει στο σπίτι της - NDPPhoto

H Ελπίδα Νίνου επέστρεψε στο σπίτι της και βρήκε ένα τηλεοπτικό συνεργείο. Κάλεσε την αστυνομία για να μπορέσει να μπει στο σπίτι της - NDPPhoto

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπή «Το Πρωινό», όντως στο σημείο έφτασε περιπολικό της αστυνομίας, το περιστατικό καταγράφηκε και έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και στον δημοσιογράφο. 

Στο Άγιον Όρος για μια μέρα ο Πέτρος Φιλιππίδης

Μάλιστα φαίνεται πως από την παρουσία του τηλεοπτικού συνεργείου ενοχλήθηκαν και οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας, καθώς ο δημοσιογράφος φέρεται να χτυπούσε τα κουδούνια και να ρωτούσε αν μένει εκεί ο Πέτρος Φιλιππίδης. 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σκοπεύει πολύ σύντομα να σπάσει τη σιωπή του - Eurokinissi

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σκοπεύει πολύ σύντομα να σπάσει τη σιωπή του - Eurokinissi

Ο γνωστός ηθοποιός, όπως είπε η δικηγόρος του, Κική Πακιρτζίδου, έχει ήδη κινήσει τις απαραίτητες δικαστικές διαδικασίες, εναντίον της τηλεοπτικής εκπομπής, του δημοσιογράφου, αλλά και οποιουδήποτε επιχειρήσει να επαναλάβει κάτι τέτοιο. 

Φιλιππίδης: Πήγε στο θέατρο να δει τον γιο του στην παράσταση που παίζει

«Ο ιδιωτικός βίος ενός ανθρώπου δεν μπορεί να είναι στην ομηρεία κάθε τηλεοπτικής εκπομπής», είπε η κ. Πακιρτζίδου. 

«Ο Φιλιππίδης έχει διεύθυνση, σύντομα θα σπάσει τη σιωπή του»

Παράλληλα η δικηγόρος του ηθοποιού σημείωσε πως ο πελάτης της έχει και διεύθυνση και οικογενειακή εστία, η οποία δεν είναι αναγκαίο να είναι γνωστή σε κανέναν άλλον πέρα από την αστυνομία, στην οποία δίνει το παρών στις αρχές κάθε μήνα. 

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου»

Αποκάλυψε τέλος ότι πολύ σύντομα θα σπάσει τη σιωπή του και θα μιλήσει για τη δίκη και τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν. 

«Πολύ σύντομα ο κ. Φιλιππίδης θα σπάσει τη σιωπή του. Τόσον καιρό στις τηλεοπτικές εκπομπές μιλούν διάφοροι για εκείνον και όχι ο ίδιος. Αυτό θα αλλάξει, ήρθε η ώρα να μιλήσει κι εγώ αυτό τον συμβουλεύω», είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top