Στο Άγιον Όρος για μια μέρα ο Πέτρος Φιλιππίδης

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Alpha

Μετά τη δικαστική απόφαση που τον έκρινε ένοχο για δύο απόπειρες βιασμού με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών κατά συγχώνευση κι αθώο στην κατηγορία του βιασμού, ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την εμφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα

Φιλιππίδης: Πήγε στο θέατρο να δει τον γιο του στην παράσταση που παίζει

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Super Κατερίνα, ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα στις 3 Μαρτίου και τις ημέρες που ακολούθησαν βρέθηκε στο Άγιον Όρος για μια ημέρα.  

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Απρίλιο του 2022

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Απρίλιο του 2022 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δεν πήρα έναν ρόλο γιατί δεν πήγα σε ξενοδοχείο με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Θεωρώ την κίνηση περί Αγίου Όρους μετά το παρών του στο αστυνομικό τμήμα επίφαση. Δηλαδή πάει να του δώσει ένα κλίμα της ανάγκης απομόνωσης της θρησκείας. Ο καθένας μας θέλει να πάει στο Άγιον Όρος να δει αυτό τον τόπο. Όταν το κάνει υπό αυτές τις συνθήκες το χρησιμοποιεί για τον εαυτό του, για την εικόνα του. Η αξία του Αγίου Όρους είναι να πας και να μελετήσεις το φαινόμενο σιωπής χώρου και πάντων κάτω από μια προσωπική ηρεμία. Η επίκληση του Θεού γίνεται μέσα σου, γίνεται παντού δε χρειάζεται τελετουργικός χώρος», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε σχέση με την είδηση ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης επισκέφθηκε το Άγιον Όρος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top