Τέμπη: «Θα ξανασυναντηθούμε» - Η σπαρακτική ανάρτηση του συζύγου της Αθηνάς

«Θα σταθώ στα πόδια μου για να μεγαλώσω τον Χρήστο μας»

Γιγαντώνεται το κύμα συμπαράστασης για την τραγωδία στα Τέμπη / Βίντεο αρχείου από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα 

Σπαρακτικό είναι το μήνυμα του συζύγου της Αθηνάς, της 34χρονης κοπέλας από την Κατερίνη που βρήκε τραγικό θάνατο στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. «Γυναίκα της ζωής μου, διαμάντι μου... Θα ξανασυναντηθούμε».

Τέμπη: Σπαραγμός στην κηδεία της Αθηνάς -«Δε θέλω να δω τι έχει το φέρετρο»

«Ραγίζουν» καρδιές τα λόγια του συζύγου της Αθηνάς που σκοτώθηκε στα Τέμπη. Η 34χρονη άφησε πίσω της ένα μικρό παιδί δύο ετών και τον αγαπημένο της που τη λάτρευε. Ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι «έχασε» τόσο άδικα τη γυναίκα της ζωής του, τη μητέρα του παιδιού του.

Η ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σπαρακτική. Αποτίει φόρο τιμής στην αδικοχαμένη γυναίκα του και την αποχαιρετά με λόγια σπαρακτικά:

«Γυναίκα της ζωής μου, διαμάντι μου, καλύτερη μανούλα του κόσμου... Δεν έχω δύναμη να γράψω πολλά, θα σου πω ότι για εμένα είσαι η καλυτερη σύζυγος του κόσμου και για τον Χρήστο μας η καλύτερη μανούλα που θα μπορουσε να έχει… Ζητάω δύναμη από τον Θεό να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου για να μεγαλώσω τον Χρήστο μας, όπως εσυ ήθελες. Δε θα σου πω "αντίο", αλλά "Χριστός Ανέστη", γιατί μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε… Σ'αγαπάμε πολύ μέχρι εκεί ψηλά στον ουρανό που είσαι… Να μας προσέχεις και να δώσεις ένα φιλί στην αγαπημένη σου πεθερούλα...».

Τέμπη: Η σπαρακτική ανάρτηση του συζύγου της Αθηνάς που σκοτώθηκε στη σύγκρουση τρένων
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top