Τέμπη: Σπαραγμός στην κηδεία της Αναστασίας - Στα λευκά οι αδελφές της

Η 19χρονη φοιτήτρια από τα Καλάβρυτα ήταν στο τρίτο βαγόνι του τρένου

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την κηδεία της 19χρονης Αναστασίας στα Καλάβρυτα

Στα Καλάβρυτα αποχαιρέτησαν, χθες, οι γονείς, οι αδελφές, συγγενείς και φίλοι τη 19χρονη Αναστασία, φοιτήτρια της Γεωπονικής του ΑΠΘ. Η κοπέλα είναι ένα από τα θύματα της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη. Επέβαινε στο βαγόνι «3» της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με εμπορική, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. 

Τέμπη: «Γιατί να συμβεί αυτό στο αγγελούδι μας;» - Θρήνος για την Αναστασία

Η κηδεία της Αναστασίας τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, στην κοινότητα Λυκούρια Καλαβρύτων, σε κλίμα βαθιάς οδύνης. 

Η Αναστασία επέβαινε στο τρίτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη με εμπορική

Η Αναστασία επέβαινε στο τρίτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη με εμπορική

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του T-live, τραγική φιγούρα στην κηδεία της 19χρονης ήταν η μητέρα της, η οποία είπε στον ιερέα: «Τη βάφτισες και το επόμενο που περίμενα ήταν να την παντρέψεις. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκεφτεί ότι θα ερχόμουν εδώ για να κηδέψω το παιδί μου».

Oι τρεις αδελφές της Αναστασίας ντυμένες στα λευκά/ εκπομπή T-Live

Oι τρεις αδελφές της Αναστασίας ντυμένες στα λευκά/ εκπομπή T-Live

Οι τρεις αδελφές της ντύθηκαν στα λευκά για να αποχαιρετήσουν την Αναστασία στο τελευταίο της ταξίδι. Μάλιστα, με τη μεγαλύτερη αδελφή της, με την οποία ζούσαν στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζαν, σχεδίαζαν να ταξιδέψουν μαζί για το καρναβάλι της Πάτρας. Όμως, το διάβασμα της εξεταστικής κράτησε πίσω στη Θεσσαλονίκη την αδελφή της Αναστασίας.  

Η 19χρονη τελικά ταξίδεψε στην Αθήνα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Ήταν κόρη γιατρού και οι γονείς της ζουν στην Αθήνα. Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, το κορίτσι επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη με το μοιραίο τρένο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top