Πάτρα: Στην αντεπίθεση η μητέρα - Κατέθεσε μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη

«Αυτά που ισχυρίζεται είναι ψευδή. Είναι αναξιόπιστος μάρτυρας»

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα κατέθεσε μήνυση κατά του εν διαστάσει συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη / Βίντεο Alpha

Μήνυση για ψευδή κατάθεση κατά του Μάνου Δασκαλάκη κατέθεσε σήμερα η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα, λίγο πριν την έναρξη της δίκης. «Ως μάρτυρας είνα αναξιόπιστος», ισχυρίστηκε ο συνήγορος υπεράσπισης, Αλέξης Κούγιας.

«Αν ξαναγελάσεις θα σε λιώσω!» - Χαμός στη δίκη για την υπόθεση της Πάτρας

Ο συνήγορος της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα, Αλέξης Κούγιας, λίγο πριν την έναρξη της δίκης σήμερα υπέβαλε μήνυση στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνος Δασκαλάκης.

Μάνος Δασκαλάκης: «Ήθελε να πάρει το σπέρμα μου για να μου κάνει μάγια»

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, η μήνυση κατατίθεται καθώς ο κ. Δασκαλάκης θεωρείται «αναξιόπιστος μάρτυρας»: «Θεωρούμε τον Μάνο Δασκαλάκη αναξιόπιστο μάρτυρα. Όταν ένιωθε ότι μπορεί να καταστεί και αυτός κατηγορούμενος έλεγε άλλα πράγματα. Όταν απεδόθη κατηγορία διόρισε δικηγόρο. Θεωρούμε ότι αυτά που ισχυρίζεται είναι ψευδή γιατί πρώτον, υποστηρίζει την κατηγορία στηριζόμενος στο βούλευμα, δεύτερον δεν προκύπτει ότι συμμερίζεται το βούλευμα και τρίτον δεν ενστερνίζεται την κατάθεση της παιδοψυχολόγου. Παράλληλα, πρώτη φορά αποδίδει το κίνητρο στο δικαστήριο και όχι πριν. Ο μάρτυρας εικάζει ότι το κίνητρο στην απόπειρα ήταν η εκδίκηση, γιατί ζητούσε διαζύγιο».

Μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας

Μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας / Φωτογραφία Intime

Στη συνέχεια, ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε σε περιστατικά που συνέβησαν μεταξύ της κατηγορούμενης μητέρας και του εν διαστάσει συζύγου της, πάνω στα οποία στηρίζεται και η μήνυση που κατέθεσε: «Για το βάρος που του είχε πει η κατηγορούμενη ότι είχε για το παιδί, όπως λέει, θα έπρεπε να είχε συγκλονιστεί από μια τέτοια δήλωση. Θα έπρεπε να πάει σε δικηγόρο και να ζητήσει την επιμέλεια και να πει "αυτή εδώ θα μου σκοτώσει το παιδι γιατί δε θα βρει γαμπρό". Το κίνητρο για τη Μαλενα είναι τόσο ταπεινό...», υποστήριξε ο κ. Κούγιας και πρόσθεσε:

Ο μάρτυρας απαντούσε με σενάρια. Εκείνος πιστεύει τους γιατρούς και έλεγε για το χαρτί στο νοσοκομείο. Θα έπρεπε να καταλογίζει τον θάνατο της Τζωρτζίνας στους γιατρούς!

Αναφερόμενος στα μάγια που όπως ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά ο κ. Δασκαλάκης ότι σκόπευε να του κάνει η κατηγορούμενη, ο συνήγορος υπεράσπισης υποστήριξε ότι πρόκειται για «παραβίαση των προσωπικών δεδομένων. «Πώς τα βρήκε τα μηνύματα; Δεν είχε αναφέρει ποτέ για τις δεισιδαιμονίες. Η μάνα του λεει τον καφέ με αμοιβή».

Πάτρα: Συνεχίζεται η δίκη με τις μαρτυρίες γιατρών και νοσηλευτών

Η δίκη συνεχίζεται σήμερα με την ολοκλήρωση της κατάθεσης του Μάνου Δασκαλάκη.

Πάτρα: Γιατροί και νοσηλευτές καταθέτουν για το τέλος της Τζωρτζίνας

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα παραλάβουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές των Νοσοκομείων που είχαν υποδεχθεί την Τζωρτζίνα τις τελευταίες στιγμές της ζωής της, την περίοδο που η 34χρονη κατηγορείται ότι προσπάθησε να τη δολοφονήσει και το διάστημα που κατηγορείται ότι τη σκότωσε, χορηγώντας της θανατηφόρα δόση κεταμίνης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top