Κρήτη: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στον 19χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Η κηδεία του άτυχου φαντάρου τελέστηκε στο Μόδι στα Χανιά

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 19χρονο / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Θρήνος στην κηδεία του 19χρονου φαντάρου ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα στην περιοχή Αρώνι Χανίων στην Κρήτη.

Τροχαίο στην Κρήτη: «Μας τον πήρε η ταχύτητα»

Η κηδεία του τελέστηκε στο Μόδι στα Χανιά παρουσία πλήθους κόσμου, ενώ τιμές απέδωσε Άγημα της 1ης ΜΑΛ όπου υπηρετούσε τους τελευταίους μήνες ο άτυχος νέος.

Οι αλεξιπτωτιστές σήκωσαν στους ώμους τους το λευκό φέρετρο που ντύθηκε με την ελληνική σημαία. Μετέφεραν τον νεαρό στρατιώτη μέχρι τον ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Η κηδεία του άτυχου φαντάρου τελέστηκε στο Μόδι στα Χανιά

Ακόμη και οι ψυχραιμότεροι λύγισαν όταν ο ιερέας πατέρας του αποχαιρέτησε το παλικάρι του, που πλέον αναπαύεται στην κρητική γη. 

Τραγική φιγούρα η μητέρα και τα αδέλφια του που για τελευταία φορά ξεπροβόδισαν από το σπίτι τον μικρό γιο της οικογένειας.

Τραγική φιγουρα η μητερα και τα αδελφια του που για τελευταια φορα ξεπροβοδισαν  απο το σπιτι το μικρό γιο της οικογενειας.

Ο 19χρονος ήταν το τρίτο παιδί της οικογένειας του πρωτοπρεσβύτερου Δημητρίου που αποχαιρέτησε με το «Χριστός Ανέστη» τον αδικοχαμένο γιο του.

«Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου! Καλό παράδεισο! Χριστός Ανέστη» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebοοκ o πατέρας του αδικοχαμένου νέου.

Ο νεαρός από τις αρχές Οκτωβρίου, υπηρετούσε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, ενώ το μοιραίο βράδυ επέστρεφε στο σπίτι του μετά από άδεια εξόδου, που είχε πάρει από το στρατόπεδο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top