Λαμία: Μαθητές προσπάθησαν να δηλητηριάσουν φίλο τους με ποντικοφάρμακο

Σοκαρισμένοι οι γονείς των ανήλικων

Λαμία: Προσπάθησαν Να Δηλητηριάσουν Παιδί Με Ποντικοφάρμακο

Σοκαρισμένοι είναι οι γονείς μαθητών δημοτικού σχολείου της Λαμίας, μετά από απόπειρα δηλητηρίασης μαθητή από συμμαθητές του.

Ένα απίστευτο περιστατικό που γεννά προβληματισμούς σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δημοτικό σχολείο της Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamianow.gr, ανήλικοι επιχείρησαν να δηλητηριάσουν συμμαθητή τους, ρίχνοντάς του ποντικοφάρμακο στο μπουκάλι με το νερό. Ευτυχώς το παιδί δεν ήπιε πρόλαβε να πιει, καθώς αντιλήφθηκε ότι η γεύση του ήταν περίεργη και το έφτυσε εγκαίρως. Ενημέρωσε τον δάσκαλό του, ο οποίος τον προέτρεψε να το πετάξει και να πιει νερό από τη βρύση.

Λίγες ώρες αργότερα, ένας άλλος μαθητής εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του ότι μαζί με τους συμμαθητές του είχαν ρίξει ποντικοφάρμακο στο νερό του φίλου τους. Η γυναίκα έντρομη ενημέρωσε αμέσως την οικογένειά του. 

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται για τρεις ημέρες. Ευτυχώς ο ανήλικος είναι εκτός κινδύνου, καθώς η ποσότητα της ουσίας που κατανάλωσε δεν του προκάλεσε πρόβλημα στην υγεία. 

«Ακολουθήσαμε όλα τα προβλεπόμενα. Ενημερώσαμε όπως επρεπε. Τα παιδιά και οι γονείς ήδη παρακολουθούνται από ψυχολόγο», δήλωσε μεταξύ άλλων στο κεντρικό δελτίο του LamiaPolis ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευθύμιος Γκούμας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top