Νέα Σμύρνη: Πώς γλίτωσε ο 15χρονος - «Τον μαχαίρωσαν στον μηρό»

Οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων στο Star

Δείτε το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 15χρονος μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από ανήλικους στη Νέα Σμύρνη. Οι δράστες στη συνέχεια τον λήστεψαν και εξαφανίστηκαν. Μιλούν στην κάμερα του Star αυτόπτες μάρτυρες που έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στο θύμα. 

Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσαν 15χρονο σε σουβλατζίδικο
 


H ιδιοκτήτρια του ψητοπωλείου στη Νέα Σμύρνη μέσα στο σποίο βρήκε καταφύγιο το 15χρονο αγόρι στην προσπάθεια του να γλιτώσει από την συμμορία ανηλίκων που τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν, μίλησε στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα. 

«Εδώ στον χώρο κάθησε το παιδί και του δώσαμε τις πρώτες βοηθειες. Ηταν ματωμένος. Το παιδί είχε τρεις μαχαιριές στον μηρό, του δέσαμε το πόδι και καλέσαμε την Αστυνομία και το ασθενοφόρο», είπε η ιδιοκτήτρια του ψητοπωλείου.

Όλα ξεκινησαν λίγα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ μέσα σε ενα παρκάκι. Ο 15χρονος καθόταν σε ένα παγκάκι όταν δέχθηκε την επίθεση ομάδας ανηλίκων. Ο νεαρός αντέδρασε και τότε οι δράστες τον μαχαίρωσαν στο πόδι και του πήραν το πορτοφόλι και το κινητό τηλέφωνο.

Συμμορία Ανηλίκων Ξυλοκόπησε Νεαρό Που Τους... Στραβοκοίταξε - Video

Το θύμα κατέφυγε σε ενα ψητοπωλείο που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων.

Οι αστυνομικοί το πρωϊ προσπάθησαν να βρουν τον τρόπο διαφυγής των δραστών αναζητώντας υλικό από κάμερες. 'Εψαξαν μέχρι και τις σχάρες των υπονόμων για να εντοπίσουν το μαχαίρι.

Ο 15χονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top