Ολονύχτιες έρευνες για τον αγνοούμενο κυβερνήτη του Phantom

Νεκρός εντοπίστηκε ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Phantom

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τις έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του Phantom, Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη

«Λαβωμένη» είναι η Πολεμική μας Αεροπορία μετά τη συντριβή στη θάλασσα ενός διθέσιου μαχητικού αεροσκάφους, τύπου F-4 Phantom, κατά τη διάρκεια άσκησης στο Ιόνιο, κοντά στην Ανδραβίδα. Νεκρός έχει εντοπιστεί ο συγκυβερνήτης, Υποσμηναγός Μάριος - Μιχαήλ Τουρούτσικας, 29 ετών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη, Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, 31 ετών.

Ανδραβίδα: Αυτός είναι ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Phantom

Η αγωνία κορυφώνεται όσο περνούν οι ώρες για τον κυβερνήτη του μοιραίου Phantom. Οι έρευνες ανοικτά του Κατάκολου είναι σε πλήρη εξέλιξη από το μεσημέρι και θα συνεχιστούν όλη τη νύχτα.

 έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη, Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, 31 ετών.

 έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη, Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, 31 ετών.

Ανοικτά του Κατάκολου και της Ανδραβίδας θα πετάει στο σημείο, ένα ελικόπτερο Super Puma που θα εναλλάσεται με ένα ελικόπτερο Sikorsky του Πολεμικού Ναυτικου μεχρι το πρωϊ. 

Στις έρευνες συμμετέχουν επίσης τέσσερα πλωτά σκάφη, ένα ναυαγοσωστικό και δυο ιδιωτικά παραπλέοντα σκάφη, ενώ στην περιοχή για να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου πιλότου συμμετέχει κι ένα αεροσκάφος τύπου C-130 που έφτασε απο την Ελευσίνα.

Οι έρευνες -όπως ορίζει άλλωστε και το πρωτόκολλο-, θα συνεχιστούν για τις επόμενες 48 ώρες. Ήδη έχουν ήδη βρεθεί συντρίμμια του F-4 Phantom και μεταφέρθηκαν με πλωτά στο λιμάνι του Κατάκολου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top