Πάτρα: Νεκρή η μητέρα που είχε βάλει το νεκρό μωρό της στην κατάψυξη

Είχε αφεθεί ελεύθερη το 2018

Νεκρή μέσα στο σπίτι της βρέθηκε η γυναίκα που είχε σκοτώσει το μωρό της και το είχε βάλει στην κατάψυξη. Η γυναίκα που είχε καταδικαστεί, αφέθηκε ελεύθερη το 2018.

Σύμφωνα με το tempo24.news την 41χρονη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα στο σπίτι της στο Ρίο ο σύντροφός της. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γινεί γνωστά τα αίτια θανάτου της και αναμένεται η νεκροψία νεκροτομή. Το θύμα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η παιδοκτονία που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα το 2013

Τον Ιούλιο του 2013 η συγκεκριμένη γυναίκα κατηγορήθηκε ότι σκότωσε το μόλις τριών μηνών βρέφος της στο Αλεποχώρι και το έβαλε στην κατάψυξη.

Η ίδια είχε ισχυριστεί ότι το μωρό είχε χτυπήσει και ότι όταν κατάλαβε πως δεν είχε τις αισθήσεις του το έβαλε στην κατάψυξη.

Πάτρα: Νεκρή Γυναίκα Που Έβαλε Το Νεκρό Μωρό Σε Κατάψυξη

Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη το 2018 / tempo24

Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όμως το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πάτρας μείωσε την ποινή της σε 12ετή κάθειρξη, αφού αναγνώρισε ελαφρυντικά και δεδομένου πως είχε εκτίσει ικανό χρονικό διάστημα στις φυλακές, αφεθηκε ελεύθερη το 2018. 

Η γυναίκα φέρεται να έπασχε απο ψυχική διαταραχή, ενώ όταν σκότωσε το παιδί της εκτιμήθηκε ότι είχε επιλόχειο κατάθλιψη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top