Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου & η πορεία της ζωής τους

Αυτόνομη δραστηριότητα στους κύκλους του διεθνούς τζετ σετ

Πώς έχουν «χτίσει» τη ζωή τους τα πέντε παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Γύρω από την περιουσία της βασιλικής οικογένειας έχει αναπτυχθεί μια έντονη φιλολογία όλα τα προηγούμενα χρόνια. Τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, πάντως, έχουν αναπτύξει αυτόνομη δραστηριότητα και κινούνται στους κύκλους του διεθνούς τζετ σετ. 

Όλες οι «υψηλές» αφίξεις στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Το πέπλο μυστηρίου γύρω από την περιουσία της άλλοτε βασιλικής οικογένειας είναι πυκνό. Και αυτό γιατί τα μόνα χρήματα που έλαβε από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι το ποσό των 13,7 εκατομμυρίων ευρώ που εκταμιεύθηκαν το 2023 και χρησιμοποιήθηκαν για το Ίδρυμα Άννα Μαρία με φιλανθρωπική αποστολή και έδρα το Λίχτενσταϊν. 

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Από τις 6 έως τις 10:30 η σορός στο παρεκκλήσι

Τα παιδιά του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, πάντως, αναπτύσσουν μια αυτόνομη πορεία.

Η πρωτότοκη Αλεξία που γεννήθηκε στο Μον Ρεπό της Κέρκυρας, έχει παντρευτεί τον Ισπανό αρχιτέκτονα Κάρλος Μοράλες Κιντάνα, ζει στην Ισπανία, ενώ δούλεψε ως δασκάλα για  παιδιά με ειδικές ανάγκες. 

 Η πρωτότοκη Αλεξία

Ο Παύλος έχει παντρευτεί την Μαρί Σαντάλ, έζησαν επί πολλά χρόνια στο Λονδίνο, ενώ ο ίδιος πλέον έχει ως βάση τη Νέα Υόρκη. 

Δραστηριοποιείται στον χρηματοπιστωτικό τομέα και είναι συνιδρυτής του Ortelius Advisors, ενός hedge fund με αναπτυξιακό προσανατολισμό. 

Ο Παύλος έχει παντρευτεί την Μαρί Σαντάλ,

Ο Νικόλαος έχει πλέον έδρα την Ελλάδα, μαζί με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ. Εργάστηκε στο αμερικανικό Fox News, στην παραγωγή ειδήσεων, ενώ πλέον διατηρεί με τη σύζυγό του μια ΜΚΟ και εργάζεται και ως φωτογράφος. 

Ο Νικόλαος έχει πλέον έδρα την Ελλάδα, μαζί με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ.

Τα δύο μικρότερα παιδιά του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας είναι ο Φίλιππος, που βρέθηκε προ ημερών με τα αδέρφια του στο Μέγαρο Μαξίμου, και η Θεοδώρα.

Ο Φίλιππος έχει παντρευτεί με την Νίνα Φλορ και συνεργάζεται με τον αδερφό του Νικόλαο στο fund Ortelius Advisors. 

Φίλιππος

Η Θεοδώρα έχει την ίδια καλλιτεχνική φλέβα με τον Νικόλαο και ακολουθεί καριέρα στο Hollywood, μένοντας στο Λος Άντζελες, ενώ σταδιοδρομεί με το όνομα «Theodora Greece». 

Θεοδώρα

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top