Πατέρας 16χρονου: «Ό,τι έκανε στο παιδί μου θα κάνω στο παιδί του»

Αποκλειστικά στο Star ο πατέρας του 16χρονου - Τι λέει για τον αστυνομικό

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες από ομάδες Ρομά για τον πυροβολισμού 16χρονου στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικό. Ο πατέρας του άτυχου νεαρού που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μίλησε στο Star και τη Λευκή Γεωργάκη.  

«Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη. Να μη βγει ο αστυνομικός έξω, γιατί άμα βγει έξω ο αστυνομικός, λίγα κάναμε. Μετά θα γίνουν πιο πολλά και πιο...πράγματα άσχημα θα γίνουν» τόνισε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 16χρονου.

Κορυδαλλός: Νέα επεισόδια με Ρομά – Άναψαν φωτιές στο Μικρό Σχιστό

«Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο δεν ξέρω κι εγώ που θα φτάσω. Έχει δυο παιδιά αυτός...ο αστυνομικός [...] Μεγαλώνει δυο παιδιά...Αυτός τι έκανε στο παιδί μου; Με το ίδιο νόμισμα θα το πληρώσει κι αυτός. Ότι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του. Αυτό, δεν έχω τίποτα άλλο να πω.. Μπορείτε να τον βάλετε μέσα, η δικαιοσύνη να τον βάλει μέσα; Άμα τον βάλει μέσα όλα ήρεμα θα γίνουν. Θα ησυχάσουν τα πάντα. Άμα τον βάλει αύριο ο Εισαγγελέας και ο Ανακριτής και τον προφυλακίσει, όλα θα γίνουν ειρήνη. Εάν τον αφήσει ελεύθερο, δεν ξέρω κι εγώ που θα φτάσω» πρόσθεσε. 

Κορυδαλλός: Νέα επεισόδια με Ρομά

 Συνεχίζονται οι εντάσεις με ομάδες Ρομά που διαμαρτύρονται για τον πυροβόλισμο του 16χρονου από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη. Ύστερα από μία άγρια νύχτα, σημειώνονται αυτή την ώρα νέα επεισόδια στον Κορυδαλλό και συγκεκριμένα στο Μικρό Σχιστό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα στο σημείο ακόμα και μικρά παιδιά, οχτώ και δέκα ετών ήταν ανάμεσα στους Ρομά που είχαν πάρει ρόπαλα και έσπαγαν αντικείμενα, πετούσαν πέτρες στα διερχόμενα αντικείμενα ενώ έβαζαν φωτιές και σε κάδους.

ρομα

Στο σημείο μετέβη η ειδική ομάδα ΟΠΚΕ και πέταξαν οβίδες κρότου και λάμψης προκειμένου να απομακρύνουν τους Ρομά. Οι κάτοικοι εκφράζουν τους φόβους τους πως αυτό το σκηνικό θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. 

Επιπλέον, στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Έχει κλείσει η οδός Ποταμού και στα δύο ρεύματα από το ύψος της Καραολή Δημητρίου έως και τη Δερβενακίων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top