Χαλκιδική: Απανθρακωμένη εντοπίστηκε η γυναίκα που αγνοείτο

Φέρεται να αυτοπυρπολήθηκε και να πήδηξε στο κενό

Εξαφάνιση Χαλκιδική

Νεκρή εντοπίστηκε το βράδυ Δευτέρας η γυναίκα που αγνοείτο στη ΧαλκιδικήΗ σορός της εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή στο χωριό Γαλαρινός.

Συναγερμός για την εξαφάνιση 30χρονης - Η κραυγή αγωνίας φίλης της

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr το άψυχο σώμα της γυναίκας ανακάλυψαν απανθρακωμένο μέλη της εθελοντικής διασωστικής ομάδας ΟΦΚΑΘ που είχαν πάρει μέρος στις έρευνες από χθες το βράδυ.

Νεκρή εντοπίστηκε το βράδυ Δευτέρας η γυναίκα που αγνοείτο στη Χαλκιδική

Τραγική κατάληξη στην υπόθεση της εξαφάνισης της γυναίκας στη Χαλκιδική / Thesstoday.gr

Νεκρή εντοπίστηκε το βράδυ Δευτέρας η γυναίκα που αγνοείτο στη Χαλκιδική

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε απανθρακωμένη σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή στο χωριό Γαλαρινός Χαλκιδικής / Thesstoday.gr

Πιο συγκεκριμένα, η σορός εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή στο χωριό Γαλαρινός Χαλκιδικής, δίπλα στο σπίτι της φίλης της όπου φιλοξενούνταν το προηγούμενο διάστημα. Τα πρώτα στοιχεία μάλιστα, δείχνουν ότι η γυναίκα έπεσε φλεγόμενη από τον τρίτο όροφο του εγκαταλελειμμένου κτιρίου.

Εξάλλου, όπως μεταδίδει το makthes.gr, επί τόπου βρίσκονται αστυνομικοί του Α.Τ. Πολυγύρου, οι οποίοι έχουν αποκλείσει το σημείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η γυναίκα έμενε τις τελευταίες ημέρες σε μία φίλη της στο χωριό Γαλαρινός, αφ'ότου επέστρεψε από τη Γερμανία όπου είχε μεταναστεύσει. Η φίλη της δεν τη βρήκε στο σπίτι όταν γύρισε από τη δουλειά της το βράδυ της Παρασκευής, ειδοποιώντας μετά από λίγο την αστυνομία. Την αστυνομία κάλεσε και ο πατέρας της γυναίκας ώστε να δηλώσει την εξαφάνισή της.

Η 34χρονη φίλη της άτυχης γυναίκας διαπίστωσε ότι η τελευταία δεν είχε πάρει κανένα από τα αντικείμενά της, παρά μόνο το κινητό τηλέφωνό της, το οποίο όμως έδειχνε ότι είναι κλειστό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top