Θρίλερ με την οικιακή βοηθό στη Ρόδο - Ομολόγησε άλλες τρεις δολοφονίες

«Προσπάθησα να πνίξω και το παιδί μου»

Θρίλερ με την οικιακή βοηθό-«σίριαλ κίλερ» στη Ρόδο / Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR 

Σοκάρουν οι τελευταίες εξελίξεις για την 45χρονη οικιακή βοηθό στη Ρόδο που έπνιξε την ηλικιωμένη γυναίκα που φρόντιζε. Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι έχει σκοτώσει άλλους τρεις ανθρώπους και πως προσπάθησε να πάρει τη ζωή ακόμη και από το ίδιο της το παιδί. Φαίνεται ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια σίριαλ κίλερ αν όλα αυτά που ομολόγησε αποδειχθούν.

«Ελάτε γιατί την έπνιξα» - Οικιακή βοηθός σκότωσε ηλικιωμένη στη Ρόδο

Η 45χρονη γυναίκα στην κατάθεση της στους αξιωματικούς της ασφάλειας Ρόδου ομολόγησε ότι έπνιξε με ένα μαξιλάρι την 75χρονη κατάκοιτη γυναίκα που φρόντιζε τον τελευταίο μήνα.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Μαστραντωνάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η γυναίκα ζήτησε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Τότε η 45χρονη περιέγραψε με λεπτομέρειες στους αστυνομικούς πώς δολοφόνησε άλλους τρεις ανθρώπους. Τη μία γυναίκα που ήταν διαβητική τη δολοφόνησε δίνοντας της ζάχαρη, ενώ σύμφωνα με όσα είπε η ίδια, στον θάνατο οδήγησε ακόμη δύο θύματά της.

Ρόδος: «Την έπνιξα γιατί δε με άφηνε να κοιμηθώ»

Στη συνέχεια η γυναίκα φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς, οι οποίοι την άκουγαν έκπληκτοι, ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει το παιδί της, πνίγοντάς το με ζώνη, χωρίς, να τα καταφέρει, όταν αυτό ήταν σε νηπιακή ηλικία!

Πάντως, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Ροδιακής», η μαρτυρία της γυναίκας αντιμετωπίζεται από τους αξιωματικούς της ασφάλειας Ρόδου με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η γυναίκα πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η περίπτωσή της.

Ρόδος: Πώς η οικιακή βοηθός σκότωσε την 75χρονη

Η 45χρονη αφού έπνιξε την άτυχη 75χρονη που φρόντιζε, ειδοποίησε την αστυνομία. Παρέμεινε δίπλα στο άψυχο σώμα της ηλικιωμένης μέχρι να φτάσει η αστυνομία που τη συνέλαβε.

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σκότωσε την κατάκοιτη γυναίκα, που υποτίθεται έπρεπε να φροντίζει, γιατί «δεν την άφηνε να κοιμηθεί».

«Δε με άφηνε να κοιμηθώ, με ταλαιπωρούσε και την έπνιξα», φέρεται να ήταν τα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σπίτι της ηλικιωμένης. Η ίδια, άλλωστε, όταν τηλεφώνησε στην αστυνομία είπε «ελάτε γιατί την έπνιξα», ενώ φέρεται να προκάλεσε ασφυξία στο θύμα με ένα μαξιλάρι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top