Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας που αγνοούταν - Είχε τραύμα από αλυσοπρίονο

Συνελήφθησαν δύο άνδρες

Θεσσαλονίκη: Νεκρός Βρέθηκε Αγνοούμενος - Δύο Συλλήψεις

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση ενός άνδρα στη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί πριν από έξι ημέρες. Ο 51χρονος εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα στον μηρό από αλυσοπρίονο. 

Νεκρός εντοπίστηκε ο 51χρονος άνδρας, με καταγωγή από την Αλβανία, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την περασμένη Τρίτη, όταν είχε πάει για εργασίες υλοτόμησης στα Κερδύλια Όρη, έξω από τη Θεσσαλονίκη. 

Η σορός του εντοπίστηκε χθες από αστυνομικούς στο πλαίσιο αναζητήσεων, μετά και την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Κατά πληροφορίες, βρέθηκε με τραύμα στον μηρό του, το οποίο πιθανολογείται ότι προκλήθηκε από αλυσοπρίονο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες θανάτου του. Ανάμεσα σε άλλα εξετάζεται η εκδοχή να υπέστη τραυματισμό και να αφέθηκε στο σημείο αβοήθητος. 

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για την υπόθεση

Σύμφωνα με την αστυνομία, τον 51χρονο συνόδευε ένας 59χρονος Έλληνας, για λογαριασμό του οποίου πήγαν στο βουνό, ενώ οι εργασίες υλοτόμησης φαίνεται πως ήταν παράνομες. 

Εκτιμάται ότι ο 59χρονος είναι πρόσωπο «κλειδί» για τη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του αλλοδαπού και ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκαν φυσίγγια. Αυτός είναι και ο λόγος που συνελήφθη. Οι αρχές πέρασαν χειροπέδες και στον γιο του, καθώς ο 28χρονος κατείχε παρανόμως μαχαίρι. Παραπέμφθηκαν και οι δύο να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top