Βιασμός 12χρονης: Ποιοι επισκέφθηκαν τον 42χρονο στη φυλακή

Kατηγορείται ότι βίασε όχι μια αλλά περισσότερες φορές την ανήλικη

Κολωνός: Ποιοι Επισκέφθηκαν Τον 42χρονο Στη Φυλακή

Τις πρώτες επισκέψεις μετά τη μεταφορά του στις φυλακές της Τρίπολης δέχθηκε ο 42χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης.

Στενοί συγγενείς πήγαν να δουν τον κατηγορούμενο, ο οποίος παραμένει 2 εβδομάδες προφυλακισμένος.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 42χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε όχι μια αλλά περισσότερες φορές την ανήλικη, είναι πατέρας τριών παιδιών. Είναι από τον Ασπρόπυργο, εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία της περιοχής. Μάλιστα το ένα από τα παιδιά του έχει την ηλικία της 12χρονης. Είχε προφίλ οικογενειάρχη. Γείτονες του μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είχαν εκφράσει το σοκ τους.

Η οικογένεια του τον στηρίζει. Αν και πολλοί από τους συγγενείς των συλληφθέντων για αυτή την υπόθεση έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν προσωρινά τα σπίτια τους τώρα που υπόθεση είναι στα φώτα της δημοσιότητας.  

Ο 42χρονος συνελήφθη σχεδόν ταυτόχρονα με τον 53χρονο και τα στοιχεία του δοθήκαν στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη.  

Ο ίδιος φέρεται να παραδέχτηκε στις αρχές ότι βρέθηκε κάποιες φορές με το κορίτσι, όμως υποστήριξε πως 12χρονη ήταν αυτή που τον προκαλούσε και τον εκβίαζε.  

Η 12χρονη μιλώντας στην παιδοψυχολόγο ότι δε θυμόταν το όνομα του, αναγνώρισε όμως το πρόσωπο του από τις φωτογραφίες που της έδειξαν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top