Κατερίνη: «Την ξεγέλασε και τη βίασε» - Σοκάρει η μητέρα της 12χρονης

Στη φυλακή ο 30χρονος για τον βιασμό της ανήλικης

Όσα αποκάλυψε η μητέρα της 12χρονης για τον τρόπο που ο 30χρονος πλησίασε, ξεγέλασε και βίασε το παιδί της / Βίντεο Star

Σοκάρει η νέα υπόθεση βιασμού ανήλικου παιδιού που ήρθε στο «φως». Ένα κοριτσάκι 12 ετών έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων ενός 30χρονου στην Κατερίνη, ο οποίος και συνελήφθη. Η μητέρα του παιδιού περιέγραψε τη φρίκη που έζησε η κόρη της.

Κατερίνη: Βρήκε την 11χρονη στην πλατεία, την πήρε σπίτι και τη βίασε

Στις φυλακές κρατείται 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ότι ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος 12χρονης στην Κατερίνη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η πράξη τελέστηκε τον περασμένο Αύγουστο, ενώ μετά τη σύλληψή του ο 30χρονος, με καταγωγή από το Ιράκ, παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια Κατερίνης. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Η ανήλικη κατέθεσε στην αστυνομία, παρουσία παιδοψυχολόγου, καταγγέλλοντας ότι ο κατηγορούμενος την προσέγγισε σε πλατεία της Κατερίνης, όπου έπαιζε με μία φίλη της, ενώ στη συνέχεια την έπεισε να τον ακολουθήσει σε διαμέρισμα, όπου προέβη στον βιασμό της.

Η κύρια ανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κατερίνη: Πώς ο 30χρονος «πλησίασε, ξεγέλασε και βίασε το παιδί»

Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού περίεγραψε πώς ο 30χρονος κατάφερε να ξεγελάσει την κόρη της, την ώρα που έπαιζε σε κεντρική πλατεία και πώς την έπεισε να τον ακολουθήσει.

Όπως είπε, η 12χρονη έπαιζε σε πλατεία της περιοχής με μια φίλη της, όταν την πλησίασε ο 30χρονος. Την πήρα μαζί του και απομακρύνθηκαν από το σημείο. Έντομο το άλλο κοριτσάκι, ειδοποίησε τη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της τη μητέρα της 12χρονης. Ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία κατάφερε να εντοπίσει τον φερόμενο παιδοβιαστή μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι όπου βρέθηκε το παιδί, η 12χρονη φέρεται να τους είπε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος την «πείραξε»

Η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υπεβλήθη το παιδί έδειξε βιασμό. Από την πλευρά του, ο 30χρονος φέρεται να αρνήθηκε αρχικά ότι βίασε την ανήλικη και ότι «κάποιος άλλος της έκανε ό,τι έκανε», σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Λευκή Γεωργάκη η μητέρα της 12χρονης.

«Όταν τον βρήκαν είπε ότι νόμιζε πως το παιδί ήταν μεγαλύτερο. Ισχυρίστηκε ότι δεν το έχει πειράξει και ότι μάλλον κάποιος άλλος της έκανε ό,τι έκανε», ανέφερε η γυναίκα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top