Καβάλα: Η ερωτική επιστολή του δράστη - «Είσαι ο άνθρωπος των ονείρων μου»

Συνταρακτικά όσα της έγραφε

«Σε είδα από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπο δικό μου» έγραφε ο κτηνοτρόφος στην Άννα - Βίντεο από Mega

Συνταρακτικά είναι τα όσα έγραφε στην Άννα ο 56χρονος κτηνοτρόφος στην Καβάλα που έμελλε να δολοφονήσει άγρια αυτή και το μόλις 10 μηνών μωρό τους.

Σύμφωνα με το Mega η επιστολή του κτηνοτρόφου προς την Άννα περιγράφει το πως ξεκίνησε η σχέση τους.

Καβάλα: «Ήμουν έγκυος και σήκωνα 20 κιλά ζωοτροφές. Γέννησα πρόωρα»

«Όλα αυτά που έκανες για εμένα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο, αυτά με άγγιξαν μέσα στην κλειστή καρδιά μου. Δεν εκμεταλλεύτηκα καμία στιγμή μαζί σου, δεν είναι του χαρακτήρα μου και στο έχω αποδείξει. Σε είδα από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπο δικό μου, έτσι γεννήθηκα εγώ» της έγραφε ο κτηνοτρόφος.

γυναικοκτονια καβαλα
«Καταλαβαίνω ότι είσαι σε πολύ δύσκολη θέση, έρχομαι στη θέση σου και βλέπω τις δυσκολίες. Δυστυχώς σε αγάπησα και ευτυχώς είμαι τόσο ώριμος και διδαγμένος από τη ζωή και τους ανθρώπους. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου, δεν εμπιστεύομαι γενικά τους ανθρώπους, το 90% είναι διπλοπρόσωποι, φοράνε μάσκες όπως στα καρναβάλια. Εγώ δεν παίζω μαζί σου, έκατσα και τα σκέφτηκα όλα. Και για εμένα είναι δύσκολο αλλά περισσότερο με νοιάζεις εσύ.»

«Η διαφορά ηλικίας που έχουμε, αυτό θα είναι για τους δικούς σου το μεγάλο πρόβλημα, εσύ και εγώ με λογικές κινήσεις πρέπει να τους αποδείξουμε και να καταλάβουν ότι αυτό που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον δεν είναι κάτι επιπόλαιο, είναι βαθιά ριζωμένο στις καρδιές μας, τους δικούς σου δεν τους θέλω απέναντί μας, τους θέλω δίπλα μας και αυτό θα προσπαθήσω να το πετύχω, νομίζω ότι θα τα καταφέρω αρκεί να είσαι σίγουρη για τα αισθήματά σου.»

κτηνοτροφος

«Εσένα φοβάμαι, όχι εμένα, ξέρω τι ζητάω στη ζωή. Μαζί σου θέλω να κάνω οικογένεια γιατί είσαι ο άνθρωπος των ονείρων μου. Θέλω να σε κάνω ευτυχισμένη παρά όλες τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζουμε στη ζωή, τώρα η ζωή μου αποκτάει νόημα και ενδιαφέρον» καταλήγει ο 56χρονος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top