Λαμία: Όρμησε σε κατάστημα για να γλιτώσει, αλλά κατέληξε αιμόφυρτος

Άγριος ξυλοδαρμός - Από τύχη δεν έσπασε τζαμαρία

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού είχε πέσει την περασμένη εβδομάδα (28/9/'22) και ένας αστυνομικός μέσα σε συνεργείο αυτοκινήτων στη Νεάπολη Λασιθίου στην Κρήτη / Βίντεο Star

Άγριος ξυλοδαρμός σημειώθηκε μπροστά στα μάτια των πολιτών σε κεντρικό σημείο της Λαμίας. Ένας 28χρονος κατέφυγε έντρομος σε κατάστημα για να γλιτώσει, φωνάζοντας «με κυνηγάνε να με σκοτώσουν, έχουν και μαχαίρι»...

Πάτρα: Τον ξυλοκόπησε άγρια γιατί ομολόγησε τη ληστεία που είχαν κάνει

Δεν πίστευαν στα μάτια τους περαστικοί και επαγγελματίες που βρέθηκαν μπροστά στον ξυλοδαρμό ενός νεαρού άνδρα στο κέντρο της Λαμίας. 

Το επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (30/9) στην οδό Χατζοπούλου, με πρωταγωνιστές Ρομά, αναστατώνοντας το κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ένας 28χρονος μπήκε αναστατωμένος μέσα σε ένα κατάστημα και έντρομος φώναξε: «Με κυνηγάνε να με σκοτώσουν. Φωνάξτε την αστυνομία. Έχουν και μαχαίρι!».

Πριν προλάβουν να συνέλθουν από το σοκ οι άνθρωποι του καταστήματος, μπήκαν μέσα στο κατάστημα μια γυναίκα μαζί με τον σύντροφό της και ακόμη δυο νεαρούς.

Η γυναίκα ούρλιαζε και φώναζε εναντίον του νεαρού που είχε ζητήσει βοήθεια. «Αν απειλήσεις ξανά τα παιδιά μου θα σε σκοτώσω...».

Καβάλα: Άγριος ξυλοδαρμός σε καφετέρια επειδή καθυστέρησε η παραγγελία!

Στη συνέχεια η οικογένεια που κυνηγούσε τον 28χρονο τον άρπαξε και τον έσυρε στο πεζοδρόμιο έξω από το κατάστημα, όπου άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές και να τον ρίχνουν πάνω στη τζαμαρία που από τύχη δεν έσπασε.

Σε λίγα λεπτά έφθασαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που ενημερώθηκαν για το επεισόδιο. Οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί αφήνοντας αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο τον 28χρονο, τον οποίο είχαν ξυλοκοπήσει άγρια μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο 28χρονος που ξυλοκοπήθηκε πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και υπέβαλε μήνυση εναντίον της 38χρονης γυναίκας και του συντρόφου της, οι οποίοι είναι γνωστοί στις Αρχές και αναζητούνται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top