Κρήτη: Στον εισαγγελέα ανήλικος που προσπάθησε να πνίξει την αδερφή του

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο

17χρονος Ηράκλειο

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε, ο ανήλικος που φέρεται να αποπειράθηκε να πνίξει την 18χρονη αδερφή του στο Ηράκλειο Κρήτης, την ώρα που βρισκόταν μαζί τους και το 10χρονο αδερφάκι τους.

Όλα άρχισαν όταν η 18χρονη τον ρώτησε που ήταν οι γονείς τους, οι οποίοι είχαν φύγει από το σπίτι για δουλειά. Τότε ο 17χρονος άρχισε να τη χτυπά με κλωτσιές και μπουνιές. Λίγο έλειψε να τη στραγγαλίσει.

Στη συνέχεια η ίδια ενημέρωσε την Αστυνομία για το περιστατικό, καταγγέλλοντας ότι ο 17χρονος αδερφός της, κατά τη διάρκεια ενός καβγά που είχαν, την έπιασε από τον λαιμό και προσπάθησε να την πνίξει.

Ο ανήλικος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ παραπέμφθηκε σήμερα Δευτέρα (19/09) στον ανακριτή.

Ο νεαρός έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για επίθεση σε βάρος της ίδιας του της οικογένειας. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Cretalive, συχνά οι αρχές έφταναν στο σπίτι της οικογένειας για περιστατικά ξυλοδαρμού και άλλα ακραία συμβάντα. Μάλιστα, βάσει στοιχείων είχε κριθεί επικύνδινος για την οικογένεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εισαγγελία Ανηλίκων που χειρίζεται την υπόθεση, είναι ενημερωμένη για όλα αυτά. Πρόκειται για βεβαρημένη περίπτωση ενός ανήλικου ατόμου που στο παρελθόν έχει απασχολήσει επανειλημμένα τους αστυνομικούς, επειδή προσπάθησε να βλάψει την οικογένειά του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top