Καβάλα: Τον πυροβόλησε με όπλο για αγριογούρουνα -Σοκάρει η ιατροδικαστική

Ποιο το κίνητρο του δράστη; Τι εξετάζουν οι Αρχές

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του 52χρονου πατέρα που δολοφονήθηκε το πρωί στη Χρυσούπολη Καβάλας. Ο δράστης, ο οποίος ακόμα αναζητείται, πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα από απόσταση 10 μέτρων και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, του κατέστρεψε όλα τα ζωτικά όργανα. Οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις τελευταίες κινήσεις του θύματος και με ποιούς ήρθε σε επαφή λίγο πριν τη δολοφονία. 

Καβάλα: Τον πυροβόλησαν στην καρδιά - Στο μικροσκόπιο η κάμερα που κρατούσε

Η ιατροδικαστική εξέταση στο πτώμα του θύματος σοκάρει. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Λευκή Γεωργάκη, ο δραστης χρησιμοποίησε ένα φυσίγγιο από εννιάβολο, όπλο από αυτά που κυνηγούν αγριογούρουνα. Πυροβόλησε από απόσταση περίπου 8-10 μετρων, απόσταση που θεωρείται μικρή για τη διασπορά των σφαιριδίων και ήξερε ότι θα όλα θα βρουν τον στόχο τους. 

δολοφονία Καβάλα

Ο 52χρονος που δολοφονήθηκε στην Καβάλα

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σπύρο Κουτσούκη, ο πυροβολισμός ήταν ένας, όμως από τη διασπορά «χτυπήθηκαν» ο αριστερός πνεύμονας, η καρδιά, το αριστερό νεφρό, το ημιδιάφραγμα και το ήπαρ. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Δολοφονία Καβάλα: Οικονομικές διαφορές πίσω από το έγκλημα;

Όσοι γνώριζαν τον άτυχο άνδρα ήξεραν πως είχε πάθος με το κυνήγι. Εκεί έχουν εστιασεί  οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονίων. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα ρίξει φως στο αν είχε το θύμα διαφορές με άλλον κυνηγό.

Ένα άλλο σενάριο που εξετάζεται είναι ο δράστης ή οι δράστες να είχαν στόχο άλλο θύμα και όχι τον άτυχο Δημήτρη.   

Ωστόσο, πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον του θύματος αναφέρουν ότι ίσως υπήρχαν κάποιες προστριβές μεταξύ θύτη και θύματος για κάποια αγοραπωλησία ή για τα χωράφια. 

έγκλημα Καβάλα

Το σημείο της φρικτής δολοφονίας στη Χρυσούπολη Καβάλας

δολοφονία Καβάλα 2

Ο δράστης αφού σκότωσε τον 52χρονο κρύφτηκε και περίμενε και στη συνέχεια διέφυγε στα χωράφια, καθώς φαινεται να γνωριζε καλά την περιοχή. Η αστυνομία ερευνά όλες τις κάμερες στο εργοστάσιο, γιατί ίσως κάπου εντοπιστούν οι κινήσεις του πριν και μετά το φονικό. 

Η αστυνομία συλλέγει μαρτυρίες από το στενό φιλικό και οπικογενειακό περιβάλλον.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top