Βόλος: «Ήξερα ότι βίαζε την κόρη μου ο αδερφός μου»

«Κι εμένα με βίαζε ο πατέρας μου», είπε η μητέρα της 20χρονης ΑμεΑ

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία - Βίντεο από εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Ανατριχίλα προκαλούν τα νέα στοιχεία που δημοσιεύονται γύρω από την υπόθεση  βιασμού της 20χρονης ΑμεΑ από τον θείο της στον Βόλο.

Η μητέρα της νεαρής κοπέλας παραδέχεται ότι γνώριζε πως ο αδερφός της βίαζε την κόρη της, σύμφωνα με δημοσίευμα του TheNewspaper.gr, καταδεικνύοντας το ακατάλληλο περιβάλλον στο οποίο μεγάλωνε το παιδί.

Η γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού στο κέντρο της Αθήνας μιλά στο Star

«Βιασμός έγινε μία φορά στο σπίτι μου στο χωριό. Εγώ είχα πάει στη Λάρισα για ένα χειρουργείο και η κόρη μου όταν επέστρεψα μου είπε ότι βιάστηκε από τον θείο της. Εγώ έδωσα κατάθεση στην αστυνομία και είπα αλήθεια, ενώ η κόρη μου κάλυψε τον αδερφό μου γιατί την απειλούσε. Είπε ότι έλεγε ψέματα μετά. Και έτσι δεν έγινε τίποτα. Πήγα τη βρήκα στο σπίτι της νονάς της για να την πάρω μαζί μου σπίτι μετά την τελευταία καταγγελία που έκανε, αλλά δε θέλει να έρθει κοντά μου. Βέβαια και εδώ δεν περνάμε καλά, γιατί ο σύζυγός μου με χτυπούσε, με απειλούσε ότι θα με σφάξει με μαχαίρι, με κλείδωνε μέσα κλπ» λέει.

«Έχω πέσει κι εγώ θύμα βιασμού από τον πατέρα μου»

Οι περιγραφές της για το πως μεγάλωσε η ίδια είναι συγκλονιστικές, καθώς αποκαλύπτει ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της. «Έχω πέσει κι εγώ θύμα βιασμού από τον πατέρα μου ,όταν ήμουν 4 ετών κορίτσι. Τα είπα στην αστυνομία, αλλά δε με πίστεψαν. Μου έδιναν χάπια και με είχαν νηστική δύο μήνες και με βίαζαν» συνεχίζει η μητέρα της 20χρονης.

Μητέρα 23χρονης ΑμΕΑ: «Και εμένα με βίαζε ο πατέρας μου όταν ήμουν 4 ετών»

Σημειώνεται ότι πριν από μερικά χρόνια οι Κοινωνικές Υπηρεσίες έκριναν ακατάλληλο το οικογενειακό περιβάλλον και τα έξι παιδιά της γυναίκας - με απόφαση των Κοινωνικών Υπηρεσιών - μεταφέρθηκαν σε ίδρυμα.

Βόλος: Απόπειρα αυτοκτονίας για την 23χρονη ΑμεΑ που κατήγγειλε βιασμό

«Θέλω την κόρη μου πίσω, αλλά εκείνη δε θέλει να έρθει. Δεν την έδιωξα εγώ. Διάβασα από το TheNewspaper.gr ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Μόνη της έφυγε όμως. Την έπιασε κρίση νεύρων. Δεν την έδιωξα εγώ» επιμένει η γυναίκα. «Εγώ την πιστεύω την κόρη μου. Την απειλεί ο αδερφός μου να πει ψέματα, και έτσι στράφηκε εναντίον μου» καταλήγει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top