Λάρισα: Άφαντος ο σύντροφος της 35χρονης – Προσπάθησε να φύγει από τη χώρα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Άφαντος παραμένει ο σύντροφος της 35χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη σε υπόγειο δωμάτιο στη Λάρισα

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άνδρας, Πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος θεωρείται και ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, επιχείρησε να βγει από τη χώρα. 

Η 35χρονη και ο σύντροφός της στη Λάρισα

Η 35χρονη κι ο σύντροφός της, ο οποίος αναζητείται

Συγκεκριμένα πριν από έξι μέρες συνελήφθη στο συνοριακό φυλάκιο της Ειδομένης, όταν προσπάθησε μαζί με άλλους παράτυπους μετανάστες να περάσει τα σύνορα. Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος, αλλά παραμένει άφαντος. Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα αν προσπάθησε να φύγει από τη χώρα μετά τη δολοφονία της συντρόφου του κι αν αφού αφέθηκε ελεύθερος από τις αρχές προσπάθησε και πάλι να φύγει στο εξωτερικό. 

Η 35χρονης από τη Λάρισα

Η άτυχη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη Λάρισα

Παρ’ όλ’ αυτά, οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. 

Λάρισα: Νεκρή με συντριπτικό κάταγμα στο κεφάλι

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο δωμάτιο, όπου έμενε με τον σύντροφό της, τυλιγμένη με ένα πάπλωμα, πάνω σε ένα στρώμα. 

Η έντονη δυσοσμία που αναδυόταν στην περιοχή, έκανε μια γειτόνισσα να κατέβει στο υπόγειο για να δει τι συμβαίνει. Έντρομη αντίκρισε τη νεκρή γυναίκα και ειδοποίησε την αστυνομία. 

Λάρισα νεκρή

Το δωμάτιο μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 35χρονη

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 35χρονη εκτιμάται ότι ήταν νεκρή εδώ και μια εβδομάδα κι έφερε συντριπτικό κάταγμα στο κεφάλι από αμβλύ όργανο. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες, ενώ προ ημερών είχε κληθεί η αστυνομία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top