16χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό σε πάρτι - «Θυμάμαι να πίνω δύο ποτά.. »

Το κορίτσι ξύπνησε με φρικτούς πόνους

Νέα σοβαρή καταγγελία για ομαδικό βιασμό 16χρονης κοπέλας έρχεται στο «φως». Το κορίτσι καταγγέλει ότι θυμάται να πίνει δύο ποτά, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε έντονα σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Την απόλυτη φρίκη φαίνεται να έζησε ένα ανήλικο κορίτσι στο πάρτι ενός νεαρού. Όλα συνέβησαν στις 20 Αυγούστου, όταν η 16χρονη μαζί με μια φίλη της πήγαν στο πάρτι που διοργάνωνε σε σπίτι ο νεαρός γνωστός τους. Όμως η διασκέδαση κατέληξε γρήγορα σε τραγωδία. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το κορίτσι στις Αρχές και όπως μετέδωσε  το Mega, θυμάται να πίνει δύο ποτά και ύστερα να χάνει τις αισθήσεις της.

Μετά από ώρες ξύπνησε στον καναπέ, με φρικτούς έντονους πόνους και δίπλα της ήταν ξαπλωμένος ο 19χρονος. Όμως το πρωί όταν ξύπνησε, το σπίτι ήταν άδειο, ενώ στο πάτωμα θυμάται ότι υπήρχαν τέσσερα προφυλακτικά.

Μετά από μια εβδομάδα βρήκε τη δύναμη και μίλησε και ο πατέρας της κατέθεσε μήνυση στις Αρχές. Από την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υπεβλήθη διαπιστώθηκαν εσωτερικά τραύματα και έντονα σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

«Ο χρόνος, δυστυχώς, λειτουργεί ενάντια του θύματος και υπέρ του δράστη, καθώς μετά το πέρας κάποιων ημερών δεν μπορούμε να βρούμε τη χρήση, π.χ κάποιας ουσίας, γιατί μεταβολίζονται αρκετά γρήγορα, επίσης μετά τις 72 ώρες από την πράξη χάνεται η όποια πιθανότητα εύρεσης γενετικού υλικού στο θύμα», ανέφερε στην εκπομπή του Mega για την υπόθεση ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων.

Η αστυνομία υποθέτει ότι η υπόθεσή της αφορά ομαδικό βιασμό. Σημειώνεται ότι στο πάρτι φέρεται να ήταν παρόντα ακόμα τέσσερα με πέντε αγόρια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top