Δεκάδες τουρίστες πέφτουν θύματα κλοπής στο κέντρο της Αθήνας

Τα κόλπα των πορτοφολάδων

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Τουρίστες, από τους οποίους άγνωστοι μόλις είχαν κλέψει κινητά τηλέφωνα και πορτοφόλια με εκατοντάδες ευρώ, περιγράφουν στην κάμερα του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα πως έπεσαν θύματα των πορτοφολάδων. 

«Η τσάντα μου εκλάπη και περιείχε όλες τις κάρτες, τα χρήματα και το κινητό μου τηλέφωνο, όλα τα ταξιδιωτικά μου έγγραφα, την άδεια οδήγησής μου» περιγράφει ο τουρίστας.

Ο τουρίστας αλλά και ο γιός του προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν με ποιο τρόπο τους άρπαξαν χρήματα, κάρτες και ό,τι άλλο πολύτιμο είχε στο εσωτερικό της τσάντας του χωρίς να το αντιληφθούν.

Κρήτη: Κινητοποίηση για τον εντοπισμό των δραστών της καταδίωξης Γερμανών

Καθημερινά δεκάδες είναι οι τουρίστες που φτάνουν στην τουριστική αστυνομία για να καταθέσουν μια κλοπή τσάντας, ενός κινητού ή ενός πορτοφολιού στο κέντρο της Αθήνας

Οι κλέφτες επιλέγουν κεντρικά σημεία οπού συχνάζουν οι τουρίστες όπως είναι η πλατεία στο Μοναστηράκι. Εκμεταλλεύονται τον συνωστισμό και τους κλέβουν πορτοφόλια και κινητά τηλέφωνα

Όπως λένε καταστηματάρχες της περιοχής όταν οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τους πορτοφολάδες μετά από λίγες ημέρες τους βλέπουν και πάλι στην πιάτσα.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top