Γυναικοκτονία Κρήτη: «Θυσιάστηκε στον βωμό της αρρωστημένης του τιμής»

Συγκλονίζει η ανάρτηση της κόρης της 56χρονης

Η 56χρονη Γεωργία βρέθηκε σε μία λίμνη αίματος στο σπίτι του ζεύγους στο χωριό Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου - Βίντεο από Δελτίο Ειδήσεων STAR

Μια ανάρτηση, γροθιά στο στομάχι, έκανε η κόρη της 56χρονης, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στις 31 Ιουλίου στο Ρέθυμνο, όταν του ζήτησε να χωρίσουν. 

Το κορίτσι στην ανάρτησή του, περιγράφει τη μητέρα της ως μια αισιόδοξη γυναίκα και αγωνίστρια της ζωής, η οποία όμως «θυσιάστηκε στον βωμό της αρρωστημένης αντρικής του τιμής, μιας τιμής που δεν αναγνωρίζει ως ανθρώπινη οντότητα τη γυναίκα, με όνειρα, επιθυμίες και επιλογές, αλλά τη λογίζει ως ιδιοκτησία που όποτε θέλεις την πουλάς, οπότε θέλεις την καταπατάς και οπότε θέλεις της βάζεις φωτιά και την καις».

η 56χρονη που δολοφονήθηκε στο Ρέθυμνο

Η άτυχη γυναίκα μαχαιρώθηκε πισώπλατα από τον σύζυγό της

«Η μητέρα μου, Γεωργία Μαθιουδάκη, δολοφονήθηκε, πισώπλατα και με τον πιο φριχτό τρόπο το πρωί της 31ης Ιουλίου μέσα στο σπίτι μας από τον άντρα που παντρεύτηκε, τίμησε επί 40 χρόνια, ανέδειξε και ανέθρεψε τα παιδιά του. Η μητέρα μου, ήταν, είναι και θα είναι μια αγωνίστρια της ζωής. Μια γυναίκα γεμάτη αισιοδοξία, χαρά, φως και δύναμη. Πρότυπο για κάθε σύγχρονη γυναίκα. Δούλευε για 40 ολόκληρα χρόνια με αξιοπρέπεια και απόλυτη προσήλωση στην οικογένεια της με σκοπό να αναθρέψει τα τέσσερα παιδιά της, μόνη της, μέσα σε έναν από χρόνια κατεστραμμένο γάμο που την μείωνε, και την βίαζε ψυχικά, ψυχολογικά και σωματικά.

ανάρτηση κόρης 56χρονης

Η μητέρα μου θυσιάστηκε στον βωμό της αρρωστημένης αντρικής του τιμής, μιας τιμής που δεν αναγνωρίζει ως ανθρώπινη οντότητα τη γυναίκα, με όνειρα, επιθυμίες και επιλογές αλλά τη λογίζει ως ιδιοκτησία που οπότε θέλεις την πουλάς, οπότε Θέλεις την καταπατάς και οπότε θέλεις της βάζεις φωτιά και την καις. Ζητάμε από την ελληνική δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη και παραδειγματική στην ετυμηγορία της, ώστε να μην τολμήσει κανένα άλλο θρασύδειλο τέρας να πάρει τη ζωή καμίας άλλης μάνας, κόρης ή αδερφής.. θα μάχομαι με όσες δυνάμεις μου έδωσε η μαμά μου για να μείνεις και να σαπίσεις μέσα στη φυλακή, εσύ και ότι αρρωστημένο αντιπροσωπεύεις, ώστε να μη κινδυνέψει καμία άλλη γυναίκα, κανένας άλλος άνθρωπος.

Θα κατηγορώ μάνα μου τον εαυτό μου μέχρι τη μέρα που θα ανταμώσουμε ξανά.

Καλό παράδεισο Γιωργιώ μου. Σ αγαπάω πολύ», γράφει η κόρη της 56χρονης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top