Αγία Παρασκευή: «Έφτυνα αίμα», λέει ο 17χρονος που δέχθηκε επίθεση

Τον χτύπησαν με λαστιχένιο σφυρί και γκλομπ

Την επίθεση που δέχθηκε από ανήλικους, οι οποίοι επιχείρησαν να τον ληστέψουν στην Αγία Παρασκευή περιέγραψε ο 17χρονος, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. 

Όπως είπε στην ΕΡΤ, στις 4 Αυγούστου βρισκόταν στην περιοχή μαζί με φίλους του, όταν δέχθηκε την άγρια επίθεση. 

Αγία Παρασκευή: Καρέ καρέ η ληστεία ανήλικου από 17χρονους

«Ήμουν με δύο φίλους μου και πηγαίναμε στην πλατεία, σταμάτησε μπροστά μας ένα αμάξι, οι φίλοι μου πρόλαβαν να φύγουνε, αυτοί πιάσανε εμένα και άρχισαν να με βαράνε», είπε.

Μάλιστα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μετέδωσε αποκλειστικό βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης, που αποκαλύπτει την αγριότητα με την οποία οι ανήλικοι δράστες επιτέθηκαν στον 17χρονο. 

Η στιγμή της επίθεσης στον 17χρονο στην Αγία Παρασκευή

Ο πατέρας του νεαρού από την άλλη, περιέγραψε την εικόνα του παιδιού του μετά την επίθεση. 

«Ήταν πρησμένο το πρόσωπό του κι έφτυνε αίμα. Κανένας να μη το ζήσει. Αναρρώνουμε σιγά σιγά. Τώρα πρέπει να φτιάξουμε τα δόντια του. Είχαν ένα σφυρί λαστιχένιο κι ένα γκλομπ. Όλα τα χτυπήματα ήταν από τον θώρακα και πάνω. Είχε λιποθυμήσει, του μίλαγαν και δε θυμότανε», είπε.

Οι δράστες ξήλωσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος, στο οποίο επέβαιναν, καθώς περαστικοί είχαν καταγράψει τα στοιχεία. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον 17χρονο έσωσε ένας περαστικός που βρισκόταν μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του στο σημείο. Άρχισε να φωνάζει στους δράστες να τον αφήσουν ήσυχο κι έτσι εκείνοι τρόμαξαν και τράπηκαν σε φυγή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top