Πατέρας πέθανε λίγο πριν χειρουργηθεί - «Του χορήγησαν ενέσιμο φάρμακο»

Κατά παντός υπευθύνου στρέφεται η οικογένειά του στη Ρόδο

Ερωτήματα έχει γεννήσει ο θάνατος ενός άνδρα από τη Ρόδο, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο, λίγες ώρες πριν υποβληθεί σε επέμβαση ρουτίνας. Η οικογένειά του καταγγέλει ότι η υγεία του επιδεινώθηκε μετά τη χορήγηση ενέσιμου φαρμάκου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να προσδιοριστούν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο ενός 55χρονου πατέρα στη Ρόδο. Ο άνδρας εισήχθη στο νοσοκομείο για επέμβαση ρουτίνας, όμως λίγες ώρες πριν το χειρουργείο κατέληξε από επιπλοκές στην υγεία του.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η οικογένεια του θύματος στη rodiaki, ο 55χρονος, ενώ βρισκόταν στη διαδικασία προεγχειρητικού ελέγχου λίγο πριν εισαχθεί στο χειρουργείο, του χορηγήθηκε ενέσιμο φάρμακο. Άρχισε να παρουσιάζει σοβαρές επιπλοκές και λίγη ώρα μετά κατέληξε.

Η σύζυγός του, όπως ανέφερε στο τοπικό μέσο, θα κινηθεί νομικά. Επεσήμανε ότι έχει ειδοποιήσει ήδη τον δικηγόρο τους και θα απευθυνθεί στην Εισαγγελία Ρόδου προκειμένου να διοριστεί τεχνικός σύμβουλος για να παρακολουθήσει την διαδικασία της νεκροτομίας που έχει δρομολογηθεί. 

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του 55χρονου, αναμένεται να διενεργηθεί σχετική έρευνα προκειμένου να προσδιοριστούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top