Εξάρχεια: Εκκένωση κατάληψης - Κρυβόταν ο επίδοξος βιαστής δημοσιογράφου

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας - 8 προσαγωγές

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποίησε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια για την εκκένωση κατάληψης, όπου κρυβόταν ο Μαροκινός

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποίησε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια για την εκκένωση κατάληψης, όπου κρυβόταν ο Μαροκινός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού εναντίον δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από τρεις ημέρες, στις 2 Αυγούστου, ο ιδιοκτήτης του τριώροφου κτιρίου έκανε καταγγελία στην αστυνομία ότι αλλοδαποί έχουν καταλάβει την ιδιοκτησία του. Οι άνδρες της αστυνομίας εκκένωσαν το κτίριο και προχώρησαν σε 8 προσαγωγές αλλοδαπών για τους οποίους θα σχηματιστεί δικογραφία. 

Συνελήφθη ο επίδοξος βιαστής της δημοσιογράφου στα Εξάρχεια

Εξάρχεια: Στα χέρια της αστυνομίας ο Μαροκινός

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαροκινός, που αποπειράθηκε να βιάσει τη δημοσιογράφο το απόγευμα της 14ης Ιουλίου, συνελήφθη την Τετάρτη 3 Αυγούστου, στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και χθες πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα.

Εξάρχεια: Επίθεση και απόπειρα βιασμού σε δημοσιογράφο – Τι λέει στο Star

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την καταγγελία της δημοσιογράφου, ο άνδρας με συνεργό έναν Αιγύπτιο της επιτέθηκε την ώρα που περπατούσε στα Εξάρχεια. Της έκανε κεφαλοκλείδωμα, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και στη συνέχεια την έσυρε σε μια πυλωτή πολυκατοικίας κι επιχείρησε να τη βιάσει.

Ένταλμα σύλληψης για τον φερόμενο βιαστή στα Εξάρχεια

Σημειώνεται ότι μόλις οι κάτοικοι της περιοχής αντιλήφθηκαν τί συμβαίνει άρχισαν να κυνηγούν τον συνεργό του, ο οποίος και συνελήφθη. Ωστόσο ο φερόμενος ως δράστης κατάφερε να τους ξεφύγει, αλλά τελικά μετά από είκοσι μέρες εντοπίστηκε και αυτός από την αστυνομία και συνελήφθη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top