Συνελήφθη ο επίδοξος βιαστής της δημοσιογράφου στα Εξάρχεια

Την είχε προσεγγίσει κάνοντας της κεφαλοκλείδωμα

Συνελήφθη ο Μαροκινός ο οποίος είχε επιχειρήσει να βιάσει τη δημοσιογράφο Ελπινίκη Χάγια στα Εξάρχεια

Εξάρχεια: Επίθεση και απόπειρα βιασμού σε δημοσιογράφο – Τι λέει στο Star

Οι αστυνομικοί είχαν τα στοιχεία και τη φωτογραφία του, καθώς είχε ταυτοποιηθεί από την ασφάλεια Εξαρχείων και χθες τα ξημερώματα ομάδα της ΟΠΚΕ που περιπολούσε στην περιοχή τον συνέλαβε. Δεν τους ήταν άγνωστος, καθώς είχε συλληφθεί στο παρελθόν και από τη δίωξη ναρκωτικών.

συνελήφθη Μαροκινός για απόπειρα βιασμού δημοσιογράφου στα Εξάρχεια

Ο δράστης στις 14 Ιουλίου, είχε προσεγγίσει τη δημοσιογράφο στην οδό Ιουστιανιανού στα Εξάρχεια, της όρμησε, της έκανε κεφαλοκλείδωμα και την έσυρε σε πυλωτή.

Μάλιστα, επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος της, όπως είχε καταγγείλει η ίδια, μιλώντας αποκλειστικά στο Star και τον Βαγγελη Γκούμα.

Ένταλμα σύλληψης για τον φερόμενο βιαστή στα Εξάρχεια

Όταν η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια , εκείνος τράπηκε σε φυγή. Τότε είχε συλληφθεί μόνο ο συνεργός του ο οποίος φέρεται αν ήταν ο τσιλιαδόρος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, 26χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα για απόπειρα βιασμού και ληστεία, πράξεις που τελέστηκαν απογευματινές ώρες της 14 Ιουλίου 2022 σε βάρος ημεδαπής στην περιοχή των Εξαρχείων.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Ομάδας ΔΡΑΣΗ της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί, απογευματινές ώρες της 14 Ιουλίου 2022, στην περιοχή των Εξαρχείων, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., ακόμη ένας αλλοδαπός (21 ετών) σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί ποινική δικογραφία για συνέργεια σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ληστεία.

Ο 26χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Δείτε εδώ ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top