Νέο Φάληρο: 22χρονος ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του

Την παράτησε ημιλιπόθυμη στον δρόμο

Μια 30χρονη γυναίκα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 22χρονο σύντροφό της στο Νέο Φάληρο. Κατά τη διάρκεια καβγά ο νεαρός της επιτέθηκε με μπουνιές, την έσυρε από τα μαλλιά και την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την αστυνομία. Η κοπέλα κατέθεσε μήνυση εναντίον του συντρόφου της.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μια 30χρονη γυναίκα στο Νέο Φάληρο από τον 22χρονο σύντροφό της. 

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, την ώρα που το ζευγάρι βρισκόταν στο αυτοκίνητο, ο σύντροφός της της όρμησε και άρχισε να τη χτυπά με μπουνιές στο κεφάλι και στο πρόσωπο. 

Στη συνέχεια την έσυρε από τα μαλλιά, την πέταξε στον δρόμο και την παράτησε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. 

Διερχόμενοι οδηγοί βρήκαν την κοπέλα σε τραγική κατάσταση και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. Περιπολικό τη μετέφερε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου υπέβαλε μήνυση εναντίον του 22χρονου. 

Νέο Φάληρο: Τι είπε η 30χρονη στους αστυνομικούς

Όλα έγιναν γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής. Η 30χρονη βρισκόταν με τον σύντροφό της στο αυτοκίνητό του επί της λεωφόρου Κηφισού και μιλούσαν. Κάποια στιγμή άρχισαν να καβγαδίζουν, με τον 22χρονο σε κατάσταση αμόκ να αρχίζει να την ξυλοκοπά.

Από τις μπουνιές στο πρόσωπο και το κεφάλι η κοπέλα έφτασε στα πρόθυρα της λιποθυμίας. Ο σύντροφός της την έσυρε από τα μαλλιά, την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο κι εξαφανίστηκε. 

Η 30χρονη, η οποία τραυματίστηκε και στον αριστερό γοφό, εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top