Βίντεο ντοκουμέντο: Ο καβγάς στο μπαρ της Ραφήνας πριν την άγρια δολοφονία

«Ήμασταν σε άμυνα» - Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 42χρονου έξω από μπαρ της Ραφήνας, την ώρα που βίντεο ντοκουμέντο της άγριας συμπλοκής έρχεται στο «φως».

Αποκλειστικό Star: Πώς ξεκίνησε το αιματηρό επεισόδιο σε μπαρ στη Ραφήνα

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της συμπλοκής μέσα στο μπαρ στη Ραφήνα έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ο Αλέξανδρος Γύγος.

Ραφήνα: Θρήνος στην κηδεία του 42χρονου - Υποβασταζόμενη η μητέρα του

Σε αυτό φαίνεται να βγαίνει από την πόρτα της τουαλέτας ο ένας κατηγορούμενος και ένας ακόμα από την παρέα του. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ακολούθησε και ο 42χρονος Δημητρης, ο οποίος φορά λευκό μπλουζάκι και  βερμούδα. 

βίντεο ντοκουμέντο Ραφήνα

Κατευθύνεται προς την παρέα των κατηγορουμένων μπροστά στο μπαρ, όπου υπάρχει αναστάτωση. Αμέσως ο υπεύθυνος του μπαρ πήγε προς το μέρος τους, μπήκε ανάμεσά τους και προσπάθησε να τους χωρίσει. Ένας νεαρός από το προσωπικό βγήκε από το μπαρ, τους χώρισε και έβγαλε έξω την παρέα από το μαγαζί. 

βίντεο επίθεσης Ραφήνας

βίντεο ντοκουμέντο - δολοφονική επίθεση Ραφήνα

Αυτή ήταν η πρώτη φάστη του καβγά, ο οποίος λίγο αργότερα συνεχίστηκε έξω από το μπαρ με τον θανάσιμο τραυματισμό του 42χρονου Δημήτρη.

Ραφήνα: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι - Τι είπαν στην απολογία τους

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορουμενοι, μετά την απολογία τους ενώπιον της ανακρίτριας.

Οι δύο 24χρονοι μπήκαν στα δικαστήρια με σκυμμένο το κεφάλι και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο. Όταν βρέθηκαν μπροστά στην ανακρίτρια, κλήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις της για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ:

Είμαι αθώος! Δεν είχα ουδέποτε πρόθεση να τον σκοτώσω, αλλά υπερασπίστηκα τον φίλο μου που κινδύνευε από το θύμα. 

Ραφήνα - κατηγορούμενοι

Οι δύο κατηγορούμενοι φτάνουν στην ανακρίτρια

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δυο κατηγορούμενοι έριξαν την στο θύμα. Ισχυρίζονται ότι η παρεξήγηση έγινε στην τουαλέτα, γιατί ένας φίλος της παρέας πήρε τη σειρά του 42χρονου, όμως o Δημήτρης συνέχισε να προκαλεί σπρώχνοντας τον έναν από τους κατηγορούμενους μέσα και έξω από το μπαρ. «Ήμουν σε άμυνα», φέρεται να είπε στην απολογία του ο δεύτερος 24χρονος. 

Έφυγα από το μπαρ το θύμα με ακολούθησε, με έπιασε από το λαιμό και με πέταξε κάτω. Ήμουνα σε άμυνα. Δεν ειχα σιδερογροθιά. Στεναχωριέμαι για την έκβαση, θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση του.

Ωστόσο, δεν έχει διαπιστωθεί οι δύο δράστες να έχουν την παραμικρή γρατζουνιά. Ο ξάδερφος του άτυχου Δημήτρη, όμως, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του μοιραίου καυγά, υποστηρίζει ότι είδε τον κατηγορούμενο να χτυπάει με μανία τον 42χρονο με σιδερογροθιά. 

Στο μεταξύ, η 10η ανακρίτρια έκανε επέκταση της ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σε δύο ακόμα άτομα από την παρέα των κατηγορουμένων, τα οποία ήταν μάρτυρες και μάλιστα είχαν προσαχθεί και αφέθησαν ελεύθεροι. 

Τι ισχυρίστηκαν στην ανακρίτρια οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 42χρονου Δημήτρη - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top