Λάρισα: «Μιλούσε δική της γλώσσα» η 51χρονη που ήταν φυλακισμένη στο σπίτι

Αποκαλύψεις για τη μητέρα που κρατούσε κλειδαμπαρωμένη την κόρη της

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για το σύγχρονο «Κωσταλέξι» στη Λάρισα. Γείτονες και συγγενείς της 51χρονης που εντοπίστηκε κλειδαμπαρώμενη στο σπίτι της, ισχυρίζονται ότι είχαν απευθυνθεί στις αρχές, όμως η μητέρα τους έβριζε και τους εκβίαζε. Η γυναίκα ήταν σαν αγρίμι, λένε μαρτυρίες. 

Λάρισα: Αυτό είναι το σπίτι που έγινε το νέο «Κωσταλέξι»

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την 51χρονη γυναίκα που ζούσε από την ηλικία των εννέα ετών και για 42 χρόνια κλειδωμένη μέσα σε ένα σπίτι «φρούριο», με κάγκελα και αλυσίδες.

Η υπόθεση ήρθε στο φως λίγο μετά τον θάνατο της μητέρας της. Γείτονες και συγγενείς βρήκαν την 51χρονη να ζει σε άσχημη κατάσταση, να μιλά μόνο τη «δική της γλώσσα» και να συμπεριφέρεται σαν ένα παιδί «φοβισμένο, ένα αγρίμι», όπως χαρακτηριστικά είπε η θεία της.

Λάρισα - Κωσταλέξι

Το διαμέρισμα έχει σιδεριές και αλυσίδες στης αυλόπορτες αλλά και κάγκελα στα παράθυρά του, τα οποία προφανώς είχε τοποθετήσει η 76χρονη μητέρα της

Λάρισα: «Mε έβριζε και με εκβίαζε η μάνα γιατί ήθελα να την καταγγείλω»

Ακόμα, συγγενής που διαμένει στο ισόγειο της διπλοκατοικίας, μιλώντας στο onlarissa.gr, υποστήριξε ότι γνώριζε για το περιστατικό και εκείνη και πολλοί συγγενείς που επισκέπτονταν την οικογένεια, όμως η μάνα δεν επέτρεπε σε κανέναν να πουν ή να κάνουν το παραμικρό.

«Μέχρι που ζούσε ο κουνιάδος μου πριν 20 χρόνια το κορίτσι ήταν καλά, αλλά όχι και πολύ, δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Όμως αν είχε επαφή με κόσμο θα ήταν καλύτερα. Μετά τον θάνατο του κουνιάδου μου, το παιδί δεν έβγαινε καθόλου έξω. Είχα πει στην μητέρα της ότι θα την καταγγείλω, και πως έπρεπε να βγάλει το παιδί έξω, αλλά εκείνη με έβριζε μόλις της το έλεγα και με εκβίαζε.

Το παιδί είχε πάει μόνο σε τρεις τάξεις σχολείο. Πήγαμε με τη γειτόνισσα να το καταγγείλουμε κάποια στιγμή, η αστυνομία ήρθε αρκετές φορές εδώ, ήξερε για το περιστατικό. Όμως εκείνη με έβριζε. Μας έλεγε ότι το ίδιο το κορίτσι δεν ήθελε να βγει έξω και να έρθει σε επαφή με κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top