Στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου - Τη γιούχαρε το πλήθος

Από την πίσω πόρτα μπήκε η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η άφιξη της Δήμητρας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Στη ΓΑΔΑ από την πίσω πόρτα έφτασε πριν από λίγο η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα. Την ώρα μάλιστα που έμπαινε στο κτίριο περαστικοί την αποδοκίμασαν, φωνάζοντάς της: «Κι εσύ μέσα, σκύλα». Η θεία των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα θα καταθέσει ως μάρτυρας όλα όσα γνωρίζει για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Η κατάθεση αυτή έρχεται μετά από το πόρισμα των ιατροδικαστών Ν. Καρακούκη και Νίκου Καλόγρια που κατέληξαν ότι τα δύο παιδιά δολοφονήθηκαν, όταν κάποιος τους προκάλεσε ασφυξία.

Ντοκουμέντο: Η Ρούλα το τσικνίζει μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που βρισκόταν μαζί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο σπίτι της οδού Μπιζανίου το βράδυ που δολοφονήθηκε η έξι μηνών Ίριδα. 

Παιδιά Πάτρα

Τα τρία παιδιά που δολοφονήθηκαν στην Πάτρα

Η ίδια σε συνέντευξή της που είχε δώσει στον Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχε υποστηρίξει ότι το μοιραίο πρωινό που βρέθηκε η Ίριδα νεκρή στο κρεβατάκι της την άκουσε για τελευταία φορά στις 07:30 το πρωί. 

Δήμητρα Πισπιρίγκου

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου την ώρα που έφτασε στη ΓΑΔΑ

Πάτρα: «Ίριδα και Τζωρτζίνα θα μπορούσαν να είχαν σωθεί»

«Κοιμόμουν με τη Ρούλα. Στις 07:30 ακούσαμε την Ίριδα να κλαίει και είπα στη Ρούλα να σηκωθεί εκείνη και να πάει να τη δει όπως κι έγινε. Το επόμενο πρωί είχαμε πει να πάμε για καφέ. Σηκωθήκαμε στις 10:30 και πήγα στο δωμάτιο που κοιμόταν η Τζωρτζίνα με την Ίριδα. Τη βρήκα ξεσκέπαστη και τα χέρια της ήταν παγωμένα. Είδα ότι δεν κουνιόταν η κοιλιά της, τη σήκωσα και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Την πήγα μέσα στη Ρούλα και τα χέρια μου έτρεμαν. Της έκανε η Ρούλα ΚΑΡΠΑ κι εγώ ειδοποίησα τον Μάνο και το ΕΚΑΒ», είχε δηλώσει τότε η θεία των παιδιών. 

Μαλένα - Ίριδα: H πρώτη αντίδραση της Πισπιρίγκου στο πόρισμα - «φωτιά»

Πάτρα: Σημαντική η κατάθεση της Δήμητρα Πισπιρίγκου

Σήμερα, λοιπόν, η Δήμητρα Πισπιρίγκου θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για όλα όσα συνέβησαν εκείνο το πρωινό στην Πάτρα, που βρήκε τη μικρή Ίριδα νεκρή στο κρεβάτι της. 

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα

Αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των καταθέσεων, τότε πιθανόν να ασκηθούν νέες διώξεις στη Ρούλα και όχι μόνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top