Άραξος: Συναγερμός στη 116 Πτέρυγα Μάχης – Άγνωστος έπεσε στην είσοδο

Κάρφωσε το αυτοκίνητό του στην πύλη

Άγνωστος στάθμευσε χθες το βράδυ το αυτοκίνητό του έξω από την 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο κι αμέσως σήμανε συναγερμός. Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις ο άνδρας «κάρφωσε» το αυτοκίνητό του στην πύλη του στρατοπέδου. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην 116 Πτέρυγα μάχης στον Άραξο, όταν ένας άγνωστος εμφανίστηκε στην περίφραξη του στρατοπέδου. 

Όπως αναφέρει το tempo24.news ο άγνωστος στη 01:00 περίπου μετά τα μεσάνυχτα στάθμευσε το αυτοκίνητό του δίπλα από την περίφραξη του στρατοπέδου. Αμέσως το στελεχιακό δυναμικό της μονάδας κινητοποιήθηκε και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. 

Περιπολικά έφτασαν στο σημείο και οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον άγνωστο άνδρα να αποχωρήσει από το σημείο. Εκείνος όμως συνέχισε να κάθεται μέσα στο αυτοκίνητο και να φωνάζει διάφορα ακατάληπτα πράγματα. 

Οι αστυνομικοί ειδοποίησαν ειδικό διαπραγματευτή, ο οποίος επί ώρες προσπαθούσε να τον πείσει να αποχωρήσει. 

Γύρω στις 05:00 το πρωί και χωρίς καμία προειδοποίηση, ο άγνωστος έθεσε σε λειτουργία το αυτοκίνητο του και αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς το «κάρφωσε» με ταχύτητα στην πύλη του στρατοπέδου. 

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. 

Μέσα στο αυτοκίνητο εντόπισαν δύο μαχαίρια, ένα τσεκούρι, καθώς και 4.000 ευρώ. Ο 47χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Δυτικής Αχαΐας, όπου κρατείται και ανακρίνεται, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top