Πανελλήνιες 2022: Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν στην Έκθεση για τα ΕΠΑΛ

Διαβάστε τα θέματα των Νέων Ελληνικών από τον Φροντηριακό Όμιλο Σπουδή

Δημοσιεύτηκαν τα θέματα που έπεσαν σήμερα στις Πανελλήνιες εξετάσεις για τους μαθητές των ΕΠΑΛ.

Ξεκίνησαν οι Πανελλήνιες του 2022 για τους μαθητές του ΕΠΑΛ

Το star.gr σε συνεργασία με τον Φροντιστηριακό Όμιλο Σπουδή σας παρουσιάζουν τα θέματα που έπεσαν στο μάθημα των Νέων Ελληνικών. Οι υποψήφιοι ξεκίνησαν τις εξετάσεις με το μάθημα των Νέων Ελληνικών. Το θέμα του κειμένου και της έκθεσης είχε να κάνει με το περιβάλλον και τις διατροφικές συνήθειες. Το λογοτεχνικό κείμενο που δόθηκε στους μαθητές είχε σχέση με τη ζωή ενός αγοριού στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και είναι της Σοφίας Νικολαΐδου. 

Πανελλήνιες 2022: Όλο το πρόγραμμα των μαθημάτων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Δείτε τα θέματα που έπεσαν στα Νέα Ελληνικά από τον Φροντιστηριακό Όμιλο Σπουδή

Ο σχολιασμός των θεμάτων της Έκθεσης

Εξαιρετικά επίκαιρο, ο σημερινό θέμα των Πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ, με αντικείμενο τις διατροφικές συνήθειες των ανθρώπων, κυρίως στον δυτικό κόσμο, τη σύνδεσή τους με το μέλλον του πλανήτη αλλά και τη σχέση τους με τον πόλεμο. Οι Υποψήφιοι μπορεί να έχουν άποψη και να είναι ευαισθητοποιημένοι με δεδομένες τις επιπτώσεις που έχουν προκληθεί από τον πόλεμο στην εισαγωγή πρώτων υλών σε αρκετές χώρες , ανάμεσα σε αυτές και στη δική μας.

Σε γενικές γραμμές εύστοχες ερωτήσεις, σαφείς και αναμενόμενες, ωστόσο είναι απαιτητικές για τους φετινούς υποψηφίους των ΕΠΑΛ, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που προκάλεσε η πανδημία στον τρόπο προετοιμασίας τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top