Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε αφαιρέσει το ρινικό οξυγόνο από τη Τζωρτζίνα

Ανατριχιαστική κατάθεση γιατρού από το Καραμανδάνειο για τον Απρίλιο του 20

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Νέα κατάθεση γιατρού από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας δείχνει τη μητέρα του κοριτσιού για το γεγονός ότι της αφαίρεσε το ρινικό οξυγόνο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Mega, υπάρχουν τέσσερις σημαντικές καταθέσεις γιατρών και μία μιας νοσηλεύτριας για την περίεργη υπόθεση. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Άμα έχεις ενοχές τράβα αυτοκτόνα» έλεγε στην αδερφή της

Μία από αυτές τις καταθέσεις αναφέρει πως στις 11 Απριλίου του 2021, όταν δηλαδή η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο, είχε υποστεί ανακοπή το απόγευμα. 

Η μητέρα είχε περιγράψει σε φίλη της πως εκείνη την ημέρα ξαφνικά χτυπούσε το οξύμετρο της Τζωρτζίνας και έκανε θόρυβο. Η φίλη της της είχε πει να απευθυνθεί σε γιατρό του νοσοκομείου. 

Ο Μάνος απαντά για τα μηνύματα και τις «απώλειες μετά από κάθε χωρισμό»

Μία από τις γιατρούς περιγράφει πως όταν την φώναξε η Ρούλα Πισπιρίγκου, όμως, βρήκε τη μικρή Τζωρτζίνα σε περίεργη θέση στο κρεβάτι και χωρίς το ρινικό οξυγόνο. Μάλιστα δήλωσε πως το παιδί ήταν ωχρό στην όψη και είχε απώλεια ούρων: «Ήμασταν στο γραφείο και μας χτύπησε την πόρτα με έναν ράθυμο τρόπο. Μας είπε, ''σαν να ακούγεται το οξύμετρο'', ενώ μία άλλη που ήταν παρούσα στο περιστατικό ανέφερε: ''Μας είπε ότι σφυρίζει το οξύμετρο''», δηλώνει επίσης η γιατρός. 

Τζωρτζίνα Δασκαλάκη

Όταν ρώτησε τη μητέρα πώς η Τζωρτζίνα βρέθηκε σε αυτή την περίεργη θέση, η Ρούλα είπε πως «έκανε ένα ξαφνικό τέντωμα προς τα πίσω». Το ίδιο φέρεται να είχε πει και για τον θάνατο της Μαλένας στο νοσοκομείο το 2019. 

Πάτρα: Τα απειλητικά μηνύματα της Ρούλας στον Μάνο για την Τζωρτζίνα

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε καταθέσεις στις αρχές πως η Τζωρτζίνα είχε συνέχεια το ρινικό οξυγόνο, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίφαση με τα όσα είπε η γιατρός. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε καθυστερήσει να ενημερώσει τους γιατρούς και στον θάνατο της Μαλένας 

Οι γιατροί από τα δύο νοσοκομεία στα οποία νοσηλεύτηκε η Μαλένα έχουν ήδη καταθέσει στην αστυνομία και παρουσίασαν πολλά ύποπτα στοιχεία για τη συμπεριφορά της μητέρας της. 

Πάτρα: «Πιθανό η λευχαιμία της Μαλένας να προκλήθηκε από ουσία»

Εκείνοι που βρέθηκαν στην ανάνηψη του παιδιού δήλωσαν πως όταν πήγαν πλέον στη Μαλένα, καθώς η μητέρα καθυστέρησε να ενημερώσει, ήταν ήδη μελανιασμένη και είχε μώλωπες, ενώ ουσιαστικά δεν λειτουργούσε ο πνεύμονάς της προκειμένου να βοηθηθεί αναπνευστικά. 

Οι γιατροί από το νοσοκομείο «Ελπίδα» είπαν στις αρχές πως το παιδί σίγουρα δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια, όπως ανέφερε η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση. Δήλωσαν πως ήταν ένας αιφνίδιος θάνατος, ενώ το κοριτσάκι δεν είχε ίκτερο ούτε και αναπνευστικά προβλήματα, δηλαδή βασικά συπτώματα της ηπατικής ανεπάρκειας. Κανείς τους δεν μπορεί να εξηγήσει τον θάνατό της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top