Έγκλημα στα Διαβατά: 22χρονος σκότωσε τον πατέρα του με καραμπίνα

«Με κακοποιούσε από παιδί», ισχυρίστηκε ο δράστης

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 46χρονου που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Δράστης ο 22χρονος γιος του, που παρουσιάστηκε στην αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 46χρονος από σφαίρα μέσα στο σπίτι του

Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε σε οικισμό Ρομά, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, όπου ένας 22χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 46χρονο πατέρα του.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν ο 46χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, φέροντας θανατηφόρο τραύμα στο πίσω μέρος της κεφαλής του. Είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ πατέρα και γιου, τον οποίο φαίνεται να πυροδότησαν οικογενειακά θέματα.

Λίγες ώρες αργότερα, ο 22χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Δέλτα, όπου φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Διαβατά: Σκότωσε τον πατέρα του ενώ κοιμόταν - «Με κακοποιούσε από παιδί», ισχυρίστηκε ο 22χρονος

Τη νύχτα, όταν ο πατέρας του κοιμόταν, ο 22χρονος τον πλησίασε, τον στόχευσε με μια καραμπίνα και τον σκότωσε, βάζοντας έτσι "τέλος" στο μαρτύριο που βίωνε από παιδί, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός επικαλέστηκε σοβαρά οικογενειακά προβλήματα που τον ώθησαν στην πράξη του. Συγκεκριμένα, φέρεται να ήταν επί χρόνια θύμα κακοποίησης από τον πατέρα του, όπως κατέθεσε.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 5ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, από τον οποίο πήρε προθεσμία και παραμένει υπό κράτηση.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top