Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Χιόνια από το μεσημέρι και στην Αττική

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού- Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες

Η κακοκαιρία «Φίλιππος» σφυροκοπά όλη τη χώρα. Πού αναμένονται έντονα τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (11/3/22)

Μετά τον σχετικά βελτιωμένο καιρό της Παρασκευής, μια νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται σήμερα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr.

Έφτασε ο «Φίλιππος»: Το «έστρωσε» στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Κακοκαιρία: Νέα επιδείνωση από το Σάββατο - Χιόνια και στην Αττική

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Χιόνια, χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός

Χιόνια στα βόρεια της Αττικής

Χιόνια στα βόρεια της Αττικής

Συγκεκριμένα, πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα της ανατολικής και νότιας χώρας, ενώ θα διατηρηθούν οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα, με κατά τόπους ισχυρό παγετό στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου αναμένονται χιονοπτώσεις στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, στη Χαλκιδική, στις Σποράδες, στην Εύβοια, καθώς επίσης και στην Πελοπόννησο.

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Πού θα χιονίσει σήμερα Σάββατο 12/3

Οι χιονοπτώσεις σταδιακά θα επεκταθούν νοτιότερα και βαθμιαία από το μεσημέρι θα επηρεάσουν την Ανατολική Θεσσαλία (Μαγνησία), την Ανατολική και Κεντρική Στερεά Ελλάδα, τα νησιά των Βορείων Κυκλάδων, τα ορεινά, ημιορεινά και βαθμιαία τα πεδινά της Κρήτης, ενώ θα συνεχιστούν στην Ανατολική Πελοπόννησο.

Οι χιονοπτώσεις, σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, θα είναι κατά διαστήματα πυκνές έως το μεσημέρι στη Χαλκιδική, στις Σποράδες και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, ενώ από το μεσημέρι κι έπειτα στη Μαγνησία, στην Εύβοια, στην Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), τοπικά στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη.

Τα φαινόμενα από νωρίς το βράδυ θα περιοριστούν στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στην Ανατολική Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, βαθμιαία θα εξασθενήσουν και τις νυχτερινές ώρες θα αποκτήσουν τοπικό χαρακτήρα.

Χιόνια στον Διόνυσο

Χιόνια στον Διόνυσο

Τι καιρό θα κάνει στην Κυριακή 13/3

Την Κυριακή (13-03-2022) οι χιονοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές από νωρίς το πρωί θα εξασθενήσουν και από το μεσημέρι θα σταματήσουν και μόνον στην Κρήτη θα συνεχιστούν μέχρι και τη Δευτέρα (14-03-2022), αλλά όχι με μεγάλες εντάσεις.

Χιόνισε και στα περίχωρα της Λάρισας την Παρασκευή

Χιόνισε και στα περίχωρα της Λάρισας την Παρασκευή

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Πώς θα κινηθούν σήμερα λεωφορεία, τρόλεϊ, τρένα

Σε πλήρη ετοιμότητα για την ασφαλή μετακίνηση του επιβατικού κοινού ενόψει του δεύτερου κύματος της παρατεταμένης κακοκαιρίας «Φίλιππος» βρίσκονται οι Συγκοινωνίες Αθηνών (Όμιλος ΟΑΣΑ).

Τα δρομολόγια λεωφορείων, τρόλεϊ, μετρό και τραμ, σύμφωνα με ενημέρωση του ομίλου, θα προσαρμόζονται ανάλογα με την κατά τόπους ένταση του καιρικού φαινομένου.

Από την αρχή της βάρδιας, τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών εκτελούνται κανονικά, με αντικατάσταση όλων των αρθρωτών λεωφορείων από 12μετρα οχήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top