Κρήτη: Σοκαριστικό τροχαίο στο Ηράκλειο - Δύο νεκροί

Πέντε τραυματίες, ανάμεσά τους και ένα παιδί

τροχαίο

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ) του Ηρακλείου, στον δρόμο προς το Σκαλάνι. Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και ένα παιδί. 

Σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν γύρω στις 10 το βράδυ. Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν κάτω από άγνωστες συνθήκες. Από τη σφοδρή σύγκρουση πέντε άτομα εγκλωβίστηκαν με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή της Πυροσβεστικής. 

Εικόνα από το σημείο του δυστυχήματος / Πηγή: apospilive.gr

Θρήνος για τον 28χρονο μπασκετμπολίστα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Συνολικά επιχείρησαν τρία οχήματα με οκτώ πυροσβέστες. Τα δύο άτομα που ανασύρθηκαν νεκρά ήταν ένας άνδρας 36 ετών και μια γυναίκα 48 ετών και οι δύο από τη Ρουμανία. Όσον αφορά στους τραυματίες, τρεις από αυτούς τραυματίστηκαν σοβαρά. Πρόκειται για έναν 22χρονο και έναν 24χρονο Ρουμάνο που φέρουν σοβαρά κατάγματα στα κάτω άκρα καθώς και την 11χρονη κόρη της 48χρονης η οποία έφερε κάποια τραύματα στην σπονδυλική στήλη. 

Εικόνα από το σημείο του δυστυχήματος / Πηγή: apospilive.gr

Την ίδια στιγμή, ένας 52χρονος άνδρας από την Αλβανία και η 19χρονη κόρη του που επέβαιναν στο δεύτερο αυτοκίνητο μεταφέρθηκαν με ελαφρύτερα τραύματα στο νοσοκομείο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top