Ανακοίνωση ρωσικής Πρεσβείας για «κίνδυνο Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα»

«Πρωτοφανής αντιρωσική ρητορική που ξεκίνησε από τα τοπικά ΜΜΕ»

Όλα όσα είχε πει η ρωσική πρεσβεία σχετικά με τον θάνατο των δέκα Ελλήνων ομογενών την περασμένη Κυριακή - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (27/2/22)

Σε νέα ανακοίνωση προχώρησε σήμερα η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα, με την οποία δηλώνει πως υπάρχει «κίνδυνος ασφαλείας των Ρώσων πολιτών και τουριστών στην Ελλάδα». 

«Δεν το κάναμε εμείς» λέει η Πρεσβεία της Ρωσίας για τον θάνατο ομογενών

Η ανακοίνωση μιλά για «αντιρωσική ρητορική από Έλληνες αξιωματούχους» και παράλληλα καλεί του Ρώσους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση και να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να επικοινωνήσουν αμέσως με τις Αρχές σε περίπτωση που δεχθούν απειλές. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρωσικής Πρεσβείας στο Facebook:

«Στο πλαίσιο πρωτοφανούς αντιρωσικής ρητορικής από Έλληνες αξιωματούχους και προπαγανδιστικής εκστρατείας που ξεκίνησε στα τοπικά ΜΜΕ κατά της χώρας μας, υπάρχουν κίνδυνοι για την ασφάλεια των Ρώσων πολιτών στην Ελλάδα, πρωτίστως των τουριστών.

Σας προτρέπουμε να είστε σε επαγρύπνηση, να λαμβάνετε μέτρα προφύλαξης, να αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις και να επικοινωνείτε άμεσα με τις ελληνικές αρχές επιβολής του νόμου για πιθανές απειλές, προβοκάτσιες και ενέργειες». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top