Νεκρό βρέφος από κορωνοϊό στην Κατερίνη: «Δεν άντεξε η καρδούλα του»

Συγκλονίζει η μητέρα του μωρού - Ζητά από τον κόσμο να εμβολιαστεί

Μάθημα ζωής δίνει η μητέρα του μόλις πεντέμιση μηνών βρέφους που έσβησε το περασμένο Σάββατο στο νοσοκομείο Κατερίνης. Η ευαίσθητη καρδούλα του μικρού Δημήτρη δεν άντεξε τη μάχη με τον κορωνοϊό, όπως υποστήριξε η μητέρα του στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του star, η οποία μάλιστα ζητά από τον κόσμο να εμβολιαστεί.   

Τραγωδία στην Κατερίνη: Πέθανε μωρό πεντέμιση μηνών - Νοσούσε από κορωνοϊό

«Το παιδί μου πήρε όλη την αγάπη, την ιατρική φροντίδα. Το βάφτισα, το κοινώνησα κι έφυγε έτοιμο» είπε η μητέρα του βρέφους. Η πίστη της στον Θεό και την επιστήμη την κρατούν δυνατή. Η Ελπίδα Γεωργοπούλου, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, έχασε το μόλις 5,5 μηνών αγοράκι της, αφού όμως έδωσε μάχη με ό,τι μέσα διέθετε. 

«Είμαστε διαλυμένοι, σοκαρισμένοι. Ο ένας προσπαθεί να στηρίξει τον άλλον. Έχουμε και το μικρό το παιδί να προστατέψουμε» συνέχισε η μητέρα. Αν και όλοι στην οικογένειά της είναι εμβολιασμένοι, ο ιός τους άγγιξε. Πρώτα εντοπίστηκε στη 2,5 ετών κόρη της, ύστερα στην ίδια, μετά στον σύζυγο και τέλος στο μωρό. Παρά τα ήπια συμπτώματα, δυο μέρες μετά, ο μικρός Δημήτρης ξαφνικά παρουσίασε έντονα σημάδια αδιαθεσίας. 

«Το παιδί παραδόθηκε στην αγκαλιά μας. Τρέξαμε στο νοσοκομείο, έπεσαν γιατροί και νοσοκόμες πάνω του και το διασωλήνωσαν. Δεν ανταποκρίθηκε, δεν άντεξε η καρδούλα του» εξήγησε. 

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το μωρό έπασχε από συγγενή καρδιοπάθεια. Ωστόσο, παρά τους αλλεπάλληλους ιατρικούς ελέγχους, οι γιατροί δεν είχαν εντοπίσει το πρόβλημα.

«Ο ιός επιφέρει αλλοιώσεις σε καρδιά, πνευμόνια, προσβάλλει τα όργανα με ευαισθησία. Έτσι έγινε στο παιδί μου» είπε. Με όσο κουράγιο της δίνει η πίστη της ζητά από τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top