Κακοκαιρία «Ελπίς»: Προς κλείσιμο των σχολείων στην Αττική την Τρίτη

Το απόγευμα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις - Τι θα γίνει αύριο

Η κακοκαιρία «Ελπίς» έβαλε τη χώρα στην κατάψυξη, με τις θερμοκρασίες που επικρατούν να είναι πολικές, ενώ τα πρώτα χιόνια άρχισαν ήδη να πέφτουν στη βόρεια Ελλάδα, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τα νησιά του Αιγαίου, αλλά και την Αττική. 

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Ως εκ τούτου, και κατόπιν της ενημέρωσης από την ΕΜΥ για ακόμα πιο έντονα φαινόμενα από αύριο Δευτέρα κυρίως στην Αττική, οι δήμαρχοι της Περιφέρειας ζήτησαν από τον Περιφερειάρχη Αττικής να παραμείνουν κλειστά αύριο όλα τα σχολεία του λεκανοπεδίου λόγω των πολικών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν. 

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Πότε θα χιονίσει στο κέντρο της Αθήνας

Ο κ. Πατούλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανακοίνωση πως είναι σίγουρο ότι τα σχολεία της Αττικής θα μείνουν κλειστά την Τρίτη, η οποία αναμένεται να είναι μια πολύ δύσκολη μέρα και πιθανόν και την Τετάρτη. 

Όσο για αύριο σημείωσε ότι θα υπάρξει σύσκεψη των αρμόδιων φορέων, να αξιολογηθεί η κατάσταση και το απόγευμα θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Αν ο καιρός δε βελτιωθεί τις επόμενες ώρες όπως δεν προβλέπεται να γίνει σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, το κλείσιμο των σχολικών μονάδων και τη Δευτέρα θεωρείται βέβαιο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top