Κυπαρισσία- Ξαδέρφη Μόνικας: «Ας τον συγχωρέσει ο Θεός, εμείς δεν μπορούμε»

Αυτοκτόνησε ο Ρουμάνος που φέρεται να είχε τσιμεντώσει την 42χρονη Μόνικα

Νωρίτερα σήμερα ο φερόμενος δράστης μιας εκ των 16 γυναικοκτονιών που έχουν διενερηθεί φέτος στη χώρα μας, ο Ρουμάνος που είχε τσιμεντώσει τη σύντροφό του στην Κυπαρισσία, αυτοκτόνησε στο κελί του στις φυλακές Ναυπλίου.

Κυπαρισσία: Αυτοκτόνησε ο Ρουμάνος που είχε τσιμεντώσει τη σύντροφό του

Μέσω της δικηγόρου της η ξαδέρφη του θύματος αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη εξέλιξη: «Κανείς δεν εύχεται θάνατο σε κανέναν. Ίσως τώρα αγαπητό κορίτσι να γαληνέψει η ψυχή σου... Αυτός που σε σκότωσε δεν είχε το θάρρος να παραδεχτεί την ενοχή του, αλλά δεν μπόρεσε καν να παραβεί τους «νόμους» τους κρατούμενους... Ας τον συγχωρέσει ο Θεός, γιατί εμείς δεν μπορούμε να τον συγχωρέσουμε...». 

Κυπαρισσία: Παραδόθηκε ο σύντροφος της Μόνικα που βρέθηκε τσιμεντωμένη

Ο 40χρονος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος, ενώ στις αρχές Οκτωβρίου είχε δεχθεί άγρια επίθεση από συγκρατούμενό του και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. Στη συνέχεια επέστρεψε στις φυλακές και άλλαξε κελί. 

Ενδοοικογενειακή βία: Αύξηση σχεδόν 50% μέσα στο 2021

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ τα ποσοστά ενδοοικογενειακής βίας σε σχέση με πέρσι έχουν αύξηση 50%, με τα κρούσματα ενδοοικογενειακής βίας μέχρι και τον Οκτώβριο να ανέρχονται στα 6.834 όταν την ίδια περίοδο το 2020 καταγράφηκαν 4.619. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top