Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν περισσότερα από 100 σπίτια στη Ναύπακτο!

Πνίγεται η Δυτική Ελλάδα - Φούσκωσαν ποτάμια και χείμαρροι

Ισχυρές βροχές σημειώνονται από τις πρώτες ώρες της ημέρας σε ολόκληρη τη χώρα. Μεγάλα προβλήματα  αντιμετωπίζει η Θεσπρωτία, καθώς πολλά χωριά βρίσκονται στο έλεος του υπερχειλισμένου Αχέροντα, ενώ στο Αγρίνιο και το Μεσολόγγι εκκενώνονται οικισμοί.

Δείτε καθημερινά την πρόβλεψη του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Στη Ναύπακτο υπερχείλισε χείμαρρος και τα νερά έχουν πλημμυρίσει περισσότερα από 100 σπίτια. Η ρεπόρτερ Μαίρη Τζώρα μετέφερε την εικόνα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από το γήπεδο της πόλης. 

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 σε Ανατ. Μακεδονία, Θράκη και Λήμνο

Πολλά σπίτια έχουν πλημμυρίσει, ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκεται σε συναγερμό μετά από τις πρωτοφανείς βροχές.

Επίσης, στην Πάργα έχει πλημμυρίσει όλη η παραλία από τα κύματα της θάλασσας, ενώ στο σημείο έπνεαν άνεμοι έντασης έως και 12 μποφόρ. Ο Καλαμάς υπερχείλισε και έχει πολλές ζημιές σε σπίτια και καλλιέργειες.

Διακοπή κυκλοφορίας σε επαρχιακή οδό της Ναυπάκτου

Στον αποκλεισμό της διέλευσης οχημάτων στην επαρχιακή οδό Ναυπάκτου-Σκάλας (Ναυπάκτου-Λουτρών Στάχτης), στο ύψος του Γηπέδου Λυγιά, για λόγους ασφαλείας προχώρησαν οι αρχές.      

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Ναυπάκτου καλεί τους οι πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις για τη δική τους ασφάλεια και την διευκόλυνση των εργασιών που πραγματοποιούνται.

Κακοκαιρία: Έσπασε τζαμαρία από τον αέρα στο κέντρο της Αθήνας!

Προβλήματα στην Αττική δημιούργησε η κακοκαιρία καθώς από τον δυνατό άνεμο έσπασαν τζαμαρίες, ενώ πλημμύρισαν δρόμοι .

Από το πρωί εξαιτίας των πολύ δυνατών ανέμων τα κύματα ξεπερνούν ακόμη και τα τρία μέτρα και χτυπούν με δύναμη το παραλιακό μέτωπο της Αττικής.

Τα αυτοκίνητα περνούσαν με δυσκολία από τους πλημμυρισμένος δρόμους ενώ και σε αλλά σημεία του παραλιακού μετώπου τα κύματα κατέβαιναν από τα σκαλιά μέχρι το οδόστρωμα.

Στην οδό Σατωμβριάνδου στο κέντρο της Αθήνας από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα, καθώς μια ολόκληρη γυάλινη πρόσοψη κτιρίου από τον δυνατό άνεμο έπεσε και προσγειώθηκε στο πεζοδρόμιο. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top