Λακωνία: Ψυχολόγος θα τους ανακοινώσει ότι η μητέρα τους είναι νεκρή

Ο πατέρας τους την έπνιξε γιατί «ήθελε να τον εγκαταλείψει»

Ρεπορτάζ για τη 15η γυναικοκτονία στη Λακωνία - «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Δίχως τέλος είναι η τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Βλαχιώτη Λακωνίας, όταν μια 36χρονη δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, την ώρα που στο διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν τα παιδιά της. Τα δύο αγοράκια, ηλικίας 10 και 8 ετών ακόμα δεν έχουν μάθει ότι η μητέρα τους είναι νεκρή. Ειδικός ψυχολόγος από τον δήμο Ευρώτα θα βρεθεί στο πλευρό τους για να τους μεταφέρει τα τραγικά νέα του χαμού της μητέρας τους. 

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Τα παιδιά δε γνωρίζουν ότι πέθανε η μητέρα τους

Από την πρώτη στιγμή, ο αδελφός του θύματος πήρε τα παιδιά στο σπίτι του για να τα προστατέψει από το αρχικό σοκ της άγριας δολοφονίας και μαζί με τον ψυχολόγο θα τα ενημερώσουν για τη νέα σκληρή πραγματικότητα, στην οποία θα πρέπει να ζήσουν από εδώ και στο εξής. 

Λίγες ώρες πριν από την άγρια δολοφονία της άτυχης γυναίκας, τη 15η γυναικοκτονία για φέτος, ο 40χρονος δράστης είχε ανεβάσει στο Facebook μια φωτογραφία αγκαλιά με τη σύζυγό του, την οποία είχε τραβήξει ο 10χρονος γιος του. 

γυναικοκτονία Λακωνία

Η φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Facebook ο 40χρονος πριν δολοφονήσει τη σύζυγό του

Γυναικοκτονία Λακωνία: «Ήθελε να με εγκαταλείψει»

Το ζευγάρι ήταν δέκα χρόνια παντρεμένο και δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει προβλήματα. Συγγενείς της γυναίκας δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν τίποτα για καβγάδες και φαινόταν ένα αγαπημένο ζευγάρι. 

Εδώ και τρία χρόνια ζούσαν στο Βλαχιώτη, όπου διέμενε και ο αδελφός της 36χρονης και δεν είχαν δώσει καμία αφορμή για σχόλια στο χωριό. Απασχολούνταν σε αγροτικές εργασίες και φρόντιζαν για το μεγάλωμα των παιδιών τους. 

γυναικοκτονία θύμα

Η 36χρονη που δολοφονήθηκε στη Λακωνία

Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ που έγινε η δολοφονία το ζευγάρι καβγάδισε πολύ έντονα, ενώ τα δυο παιδιά κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο. 

Ο 40χρονος ισχυρίστηκε πως η σύζυγός του τον έβρισε και του ζήτησε να χωρίσουν. Εξοργίστηκε, όπως είπε, η κατάστασηγ ξέφυγε και τη στραγγάλισε μέσα στο σπίτι τους. Στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι, όμως λίγο αργότερα τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε «μάλλον έπνιξα τη γυναίκα μου».

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι βρήκαν τη γυναίκα νεκρή και τον δράστη να κάθεται δίπλα της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top